Jeg har et hovedmål, og det er å gjøre alt for å oppnå maksprisen for din bolig! Med meg får du en erfaren, resultatorienert og engasjert megler med gode kunnskaper om boligmarkedet. Jeg har stort fokus på oppfølging gjennom hele salgsprosessen, jeg skreddersyr markedsføringen tilpasset din bolig og jeg alltid tilgjengelig for deg! I tillegg til dette får du en energisk og smilende eiendomsmegler!

Jeg lever av fornøyde kunder og videre anbefalinger fra deg - hvert salg er unikt for meg!

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Bolig solgt i 2017

Kunnskapsrik, ærlig og svært enkel å ha med å gjøre. I et turbulent marked viste Zehra trygghet og med veloverveide, uglamorøse og konkrete anbefalinger var hun en god støttespiller for meg som selger. De beste anbefalinger!
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for ReferanseJon Heck Tingstveit i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Vi har de siste årene vært på flere visninger med Zehra, og har vær gang blitt imponert over hennes kunnskap om objektet og måten hun fremstår på visning. Vi valgte derfor Zehra til å selge vår leilighet, noe vi ikke angrer på. På... Les mer

Bolig solgt i 2017

Jeg var utrolig fornøyd med Zehra under hele salgsprosessen. Hun oppleves som svært dyktig og proffesjonell, er alltid tilgjengelig og gir gode oppdateringen underveis. I tillegg gjorde hun er strålende jobb på visning og i budrun... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Zehra Catak

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Zehra Catak

Detaljer

Vurdering 5 av 5 stjerner
Vurderinger 141 vurderinger
Referanser 53 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 15 boliger til salgs siste måned
 

Sosiale medier