Vivian Steensnæs - Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF

Vivian Steensnæs

Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF EiendomsMegler 1 - Karmøy
6 omtaler
Det er mange faktorer å ta hensyn til ved valg av megler. Velger du en stor og solid aktør som EiendomsMegler1, får du ikke bare de beste produktene og de største kontaktflatene, men en enorm kunnskap og beste kvalitet. Riktig valg av megler kan utgjøre stor forskjell for deg som selger, både i totalopplevelse og sluttresultat.

Jeg har jobbet som eiendomsmegler og fagansvarlig siden 2005 og er utdannet eiendomsmegler fra BI Oslo. Er født og oppvokst på Karmøy og bor i Kopervik. Med unik lokalkunnskap, stort nettverk, god erfaring og markedets beste markedsføring finner vi riktig kjøper til nettopp din bolig!

Vi kan blant annet tilby digital markedsføring gjennom ca. 650 nettsider, målrettet markedsføring på Facebook og boligannonsering i våre lokalaviser. Vi tilbyr også ukens bolig på finn.no, som gjør at vi kan løfte boligen øverst på finn ved behov, samt at vi matcher potensielle kjøpere fra vårt boligsøkerregister til din eiendom.

Ta kontakt så lager vi et skreddersydd opplegg sammen, som passer for deg og din bolig. Salgsgaranti er også en del av opplegget!
Vis mer Skjul

Omtaler

5
100 %
4
0 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Vivian Steensnæs til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 6 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg

Video