Hva er viktig når du velger eiendomsmegler?

Publisert Eiendomsmeglerguiden.no on

Noen fokuserer på å finne selgertypen når de skal velge eiendomsmegler, men det er flere ting som spiller inn. En god eiendomsmegler trenger å besitte flere gode egenskaper. Trondheim er en by med godt utvalg av mange gode meglere, og her er tips til to viktige ting å se etter hos Trondheims-megleren.

Tilgjengelighet

Det kan være stor variasjon i hvor mye tid en megler bruker på et konkret prospekt. Noen boliger eller eiendommer selger praktisk talt seg selv, mens andre krever mye arbeid. Uansett ønsker du en megler som tar seg den tiden det trengs i nettopp din situasjon. Du ønsker en megler som kan hjelpe deg å forstå det du lurer på, og forklare ting på en enkel og grei måte.

Troverdighet

Det er viktig at megleren inngir den troverdigheten som kreves i jobben. I enkelte situasjoner kan vi alle være fristet til å love mer enn vi kan klare å holde, gjerne for å gi et godt førsteinntrykk. Men hvis det ikke er mulig å innfri forventningene kan resultatet bli det motsatte.

Du som selger trenger å vite at du kan stole på at megleren ikke lover mer enn det han eller hun kan klare å innfri. Dessuten skal de som kommer på visning også på kort tid få den nødvendige tilliten til megleren.

Les også: Selgertype eller folkelig, hva er den beste eiendomsmegleren?