Torstein Nordby - Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner

Torstein Nordby

Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner PrivatMegleren - Stjørdal
79 omtaler
Jobber hos PrivatMegleren Stjørdal som eiendomsmegler og selger boliger i Stjørdal, Malvik, Selbu, Frosta, Meråker, Tydal, Trondheim, m.m.

Du skal ha høye forventninger til en megler, og min måte å jobbe på samt PrivatMeglerens konsept skal innfri disse høye forventningene. Man skal føle etter salget er gjort at dette var den beste prosessen for din bolig.

Mitt mål for hvert salg er en effektiv prosess med riktig forberedelse, markedsføring og presentasjon for hver bolig. Man skal få den høyest mulige markedsprisen uansett hvordan markedet er. En trygg og profesjonell salgsprosess resulterer i en fornøyd selger og kjøper.

Det er viktig for meg at mine kunder opplever meg som alltid tilgjengelig, lokalkjent, flink faglig, sulten på å lykkes og dedikert. Jeg tenker også nye løsninger/tiltak raskt dersom et salg ikke har responsen som forventet!

Fra mange gode salg de siste årene har jeg god erfaring med hvilke priser man bør kunne oppnå i mitt markedsområde og god oversikt over hvem som er på jakt etter bolig.

Ta gjerne kontakt med meg på tlf 452 11 938 for en hyggelig prat eller e-post til torstein.nordby@privatmegleren.no for mer info og rådgivning vedrørende boligsalg/kjøp.
Jeg tilbyr gjerne en verdivurdering og setter opp et forslag til en optimal salgsprosess dersom du skal selge din bolig!

Arbeidserfaring

Eiendomsmegler/Avdelingsleder PrivatMegleren avd. Stjørdal Feb 2018 - nå
Eiendomsmegler EiendomsMegler1 MN Jan 2013 - Jan 2018

Utdanning

Bachelor i eiendomsmegling BI Handelshøyskolen 2010 - 2013
Vis mer Skjul

Omtaler

5
89 %
4
11 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Torstein Nordby til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 79 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg