Skal du kjøpe eller selge eiendom i Valdres eller Hallingdal? Ønsker du hjelp av en eiendomsmegler med kvaliteter som blant annet; personlig omsorg for kjøper og selger med øye for deres interesser og behov, og er tilgjengelig de fleste timer i døgnet med pågangsmot og engasjement? Vil du ha en samarbeidspartner som vil gjøre sitt ytterste for å imøtekomme dine forventninger?

Da bør du vurdere meg til å forestå din eiendomshandel.

Jeg mener at god kjemi og en optimal synliggjøring av eiendommens kvaliteter, via markedsføringen vi tilbyr, er det som skal til for en tilfredsstillende opplevelse av en handel.

Mitt mål er ikke å selge flest eiendommer, men å oppnå høyest mulig salgspris og flest fornøyde kunder. Kundens tilfredshet er det jeg lever av, både emosjonelt, sosial og økonomisk.

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Fremhevede vurderinger

Bolig solgt for ReferanseDaniel Karl Angerd Helander i 2018

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Torleif var tydlig med allt vad salget innefattar och gav mig goda råd på veien. Han var kjapp med att svara på spørsmål jag hade, både via mail, telefon och sms och var positiv och imötekommande genom hela processen. Takstmann oc... Les mer

Bolig solgt for Arne Uno Leirset i 2018

Vi er svært fornøyd med megler Torleif og hans kontor. Vi har fått full oppfølging under hele prosessen og ikke savnet noe. Kan definitivt anbefales!
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for Lene-Anita Johansen i 2018

Opplevde å bli tatt svært godt vare på som kunde. Tett oppfølging og fortløpende informasjon ga meg en god følelse. Megler var godt tilgjengelig. Kan anbefales på det sterkeste :)
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Aktivér videopromo

Salgsoversikt for Torleif Løvfald Gaard

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Torleif Løvfald Gaard

Detaljer

Vurdering 4.8 av 5 stjerner
Vurderinger 78 vurderinger
Referanser 25 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 16 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier