Skal du kjøpe eller selge eiendom i Valdres eller Hallingdal? Ønsker du hjelp av en eiendomsmegler med kvaliteter som blant annet; personlig omsorg for kjøper og selger med øye for deres interesser og behov, og er tilgjengelig de fleste timer i døgnet med pågangsmot og engasjement? Vil du ha en samarbeidspartner som vil gjøre sitt ytterste for å imøtekomme dine forventninger?

Da bør du vurdere meg til å forestå din eiendomshandel.

Jeg mener at god kjemi og en optimal synliggjøring av eiendommens kvaliteter, via markedsføringen vi tilbyr, er det som skal til for en tilfredsstillende opplevelse av en handel.

Mitt mål er ikke å selge flest eiendommer, men å oppnå høyest mulig salgspris og flest fornøyde kunder. Kundens tilfredshet er det jeg lever av, både emosjonelt, sosial og økonomisk.

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Fremhevede vurderinger

Bolig solgt i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Vi er veldig fornøyd med hans innsats, og han har gitt et solid inntrykk. Han begrunnet hele tida sine strategiske vurderinger, spm viser at han både er erfaren og har mye kompetanse som megler., i tillegg var han tålmodig med å g... Les mer

Bolig solgt for Stine Aas Ask i 2017

Meget flink megler og gjorde jobben utmerket. Vi følte oss oppdaterte og trygge hele veien. Veldig dyktig megler som kan jobben sin.
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt i 2017

Torleif Løvfald Gaard, har stått på hele tiden, og vi syntes vi har hatt en god dialog. Hytta var nok verdivurdert litt høyt med tanke på hvor den ligger. Men vi er veldig fornøyd med prosessen. :)
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Torleif Løvfald Gaard

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Torleif Løvfald Gaard

Detaljer

Vurdering 4.8 av 5 stjerner
Vurderinger 70 vurderinger
Referanser 21 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 12 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier