La oss være ærlige; svært få liker egentlig eiendomsmeglere. I alle fall ikke før man skal selge sin egen bolig. Da har man ikke lenger problemer med den dyre bilen og den glatte sleiken, for da er man på jakt etter en ekte selger. Fordi det er det man tror man trenger.

Men å selge en bolig er ikke det samme som å selge støvsugere eller kosttilskudd på supermarkedet. Det handler ikke om billige salgstriks, joviale kommentarer eller utspekulerte strategier for å tyne mest mulig penger ut av potensielle kjøpere.
Å selge en bolig er å forvalte ditt livs viktigste økonomiske transaksjon, og det forplikter.

En eiendomsmegler skal være nettopp en megler - ikke bare en selger. For i motsetning til en dørselger som vil prakke produktene sine på enhver som lukker opp, skal en megler finne de personene som virkelig ønsker å kjøpe din bolig, og som er villig til å betale det det koster. Å finne disse personene handler om hardt arbeid, erfaring og teft. Det finnes ingen kjappe løsninger.

Med dette utgangspunktet har jeg solgt boliger i 15 år i Stavangerområdet, og med en sterk yrkesstolthet som nettopp megler, har jeg alltid vært opptatt av at både selger og kjøper skal enes om en pris de begge er fornøyd med.

Av meg får du ærlige tilbakemeldinger, en ryddig salgsprosess, og en sikkerhet i at alt er gjort for å finne de potensielle kjøperne som er rett for din bolig.

Hverken mer eller mindre.
--------------------------------
Jeg jobber som leder og megler hos EiendomsMegler 1 - Amfi Madla.

Det siste året har megleren lagt ut boliger for salg i
- Stavanger
- Sandnes
- Sola
- Randaberg
- Suldal
- Rennesøy

Forresten - Visste du at:

EiendomsMegler 1 sammen med Finn Eiendom har utviklet Effekt – Norges desidert mest effektive løsning for digital markedsføring av boliger.
Snart ett år etter lansering av løsningen kan vi nå med sikkerhet dokumentere økt trafikk til boliger som er markedsført med Effekt.

Våre annonser på Finn har i gjennomsnitt 28% flere besøkende enn andre meglere.
Som boligselger blir du selv involvert ved å følge med på et Effektpanel. Fra din egen PC eller mobiltelefon kan du følge antall interessenter for din bolig «minutt for minutt»

Vil du vite mer? Jeg gleder meg til å fortelle enda mer om Effekt.

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Fremhevede vurderinger

Bolig solgt for ReferanseHans Gederø i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Jeg opplevde Tor Øyvind som en meget hyggelig og saklig person.Alle spørsmål ble svart godt på slik at vi fikk med oss hva som skulle til for et trygt salg av boligen.For salg i Suldal kommune hadde han hele oversikten over marked... Les mer

Aktivér videopromo

Salgsoversikt for Tor Øyvind Grov

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Tor Øyvind Grov

Detaljer

Vurdering 4.9 av 5 stjerner
Vurderinger 138 vurderinger
Referanser 75 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 10 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier