Tor André Selåsdal - Partner / Eiendomsmegler MNEF

Tor André Selåsdal

Partner / Eiendomsmegler MNEF PrivatMegleren - Tveter & Hagen
30 omtaler
PrivatMegleren Sandefjord består av et håndplukket meglerteam som har høy kompetanse og lang transaksjonserfaring på eiendommer i Sandefjord. Våre meglere har både forståelsen og verktøyene for å kunne skreddersy en salgsprosess for enhver eiendom som skal omsettes - i enhver markedssituasjon.

Gode råd, møysommelig planlegging og gjennomtenkt strategi ved et boligsalg, er udiskutabelt avgjørende for et optimalt sluttresultat. Salgstilrettelegging av eiendommen er derfor en svært sentral del av arbeidet vi i PrivatMegleren gjør. Vi kartlegger de ulike aspektene ved salgsprosessen for boligen som skal omsettes, og skreddersyr detaljene rundt denne slik at vi hele tiden tilspisser oss markedet for den aktuelle boligen. Det er ingenting som overlates til tilfeldighetene når man selger gjennom PrivatMegleren, og våre meglere er forpliktet til å følge faste og gjennomprøvde rutiner som sikrer optimal kvalitet. I tillegg vil både større elementer og mindre detaljer skreddersys, slik at man i størst mulig grad treffer målgruppene for hver enkelt bolig som selges.

Vår misjon er å få flest mulige interessenter til din visning, som vi videre med vår kompetanse, dedikasjon og våre verktøy har svært gode forutsetninger for å gjøre om til verdifulle budgivere på din bolig.

Ta kontakt for en hyggelig gjennomgang av salgsprosessen, profesjonell rådgivning og et konkurransedyktig pristilbud.

Arbeidserfaring

Eiendomsmegler MNEF / Partner PrivatMegleren Sandefjord Apr 2016 - nå
Eiendomsmegler MNEF PrivatMegleren Panorama Nordstrand Aug 2011 - Mar 2016
Eiendomsmegler MNEF PrivatMegleren SüdØst Grünerløkka Apr 2007 - Jul 2011
Eiendomsmegler MNEF Notar Eiendom Bekkelaget Sep 2005 - Apr 2007
Vis mer Skjul

Omtaler

5
93 %
4
7 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Tor André Selåsdal til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 30 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg