Tobias Bronder - Eiendomsmegler MNEF

Tobias Bronder

Eiendomsmegler MNEF EiendomsMegler 1 - Bodø Storgata
63 omtaler
Når du skal selge bolig bør du ikke overlate noe til tilfeldighetene. Det er tross alt dine største verdier skal forvaltes og du skal kreve mye av den som gjør nettopp dette. Jeg er her for deg gjennom hele prosessen, og sørger for at alt går trygt for seg fra A til Å. Jeg har lang erfaring som megler og er blant de som selger desidert flest boliger i Bodø og distriktet rundt. Jeg selger alt i fra borettslagsleiligheter til selveier, rekkehus og eneboliger. Har du et nyboligprosjekt som skal gjennomføres har vi i EiendomsMegler1 meget god erfaring med dette. Jeg har også veldig god erfaring med salg av fritidseiendommer, både ved sjø og på fjell.

Jeg er utdannet eiendomsmegler ved Universitet i Nordland og har over 9 års erfaring fra bransjen. Med min kompetanse og EiendomsMegler1 sin faglige styrke vil du kunne stole på at jeg gjør jobben på tryggest og best mulig måte for deg som selger. I tillegg er jeg vokst opp i Bodø og kjenner både byen og markedet her svært godt.

Som en av EiendomsMegler1 sine godkjente «Signatur-meglere» i Nord-Norge har jeg mulighet å tilby vårt signatur-konsept på utvalgte eksklusive bolig. Spør meg gjerne om mer info rundt dette dersom det er ønskelig.

Mitt første salg gjennomførte jeg allerede i 2006 og det viktigste for meg er at alle mine kunder er 100% fornøyd – også du!

Strukturert, nøyaktig, imøtekommende, ærlig, tilgjengelig, tillitsfull og troverdig er ord som tidligere selgere har brukt for å beskrive meg.

Kontakt meg i dag for en uforpliktende og hyggelig samtale vedrørende salg av din bolig, hytte eller tomt.
Du når meg på tlf. 951 66 805 eller mail: tob@eiendomsmegler1.no

Jeg er klar for å selge for deg!

Arbeidserfaring

Eiendomsmegler MNEF Eiendomsmegler 1 Nord-Norge Dec 2010 - nå
Megler MNEF Ring Eiendomsmegling Jun 2006 - Nov 2010

Utdanning

Bachelor i eiendomsmegling Universitetet i Nordland 2008 - 2011
Vis mer Skjul

Omtaler

5
92 %
4
8 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Tobias Bronder til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 63 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg