Steinar Skaanes

4.9 / 5 KARAKTER
106 Vurderinger
54 Referanser
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner / PROA Eiendomsmegling - Moholt

Det er forskjell på å spille ludo og å spille sjakk. I det første spillet er det flaks og uflaks som bestemmer. I sjakk vinner den som har den beste planen, den som til en hver tid gjør de rette trekkene. For oss i PROA er det å megle boliger som å spille sjakk. Vi overlater ingenting til tilfeldighetene. Det er derfor stadig flere velger oss i PROA når de skal selge sin bolig. Som meglere sørger vi for at du oppnår optimal pris for boligen din, i en handel som er trygg både for deg som selger og den som kjøper.

Steinar Skaanes har med stor suksess for sine kunder meglet boliger i Trondheim og omegn i over 10 år. Han har formell meglerkompetanse med Bachelor i Eiendomsmegling, har godkjent Eiendomsmeglerbrev fra Finanstilsynet samt er medlem av Norges Eiendomsmeglerforbund.

Steinar er kjent for å være en erfaren kvalitetsmegler med bred kompetanse og som alltid yter maksimalt for alle sine kunder. Han har stor en arbeidskapasitet, er folkelig og har meget godt fornøyde kunder.

«God megling gir gode resultater - den beste meglingen gir det beste resultatet». De kundene som velger Steinar som sin megler er garantert å få de beste rådene og den beste gjennomføringen av hele eiendomsmeglingstjenesten. Dette leder til det beste resultatet som for kundene betyr «maksimal pris på boligen med en trygg og effektiv salgsprosess»

Bolig solgt for ReferanseKenneth og Ida Tvervåg i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Steinar er en fantastisk flink megler, utrolig dyktig i jobben sin. Han jobber steinhardt fra start til slutt, og resultatet er råbra. Vi har brukt Steinar ved salg to ganger, og begge gangene har boligen gått langt over prisantyd... Les mer

Bolig solgt i 2017

Steinar Skaanes var service innstilt og veldig profesjonell. Han gikk gjennom alt med oss angående salg av huset, step by step, og var alltid tilgjengelig om vi hadde noen spørsmål eller lurte på noe. Vanligvis er salg av boligen ... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt i 2017

Svært godt fornøyd med Steinars jobb i hele prosessen! Jeg kan trygt anbefale ham videre!
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Steinar Skaanes

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Steinar Skaanes

Detaljer

Vurdering 4.9 av 5 stjerner
Vurderinger 106 vurderinger
Referanser 54 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 14 boliger til salgs siste måned
 

Sosiale medier

Meglerkontoret

PROA Eiendomsmegling
Moholt
Brøsetveien 168
7069 Trondheim