Steinar Skaanes

4.9 / 5 KARAKTER
104 Vurderinger
53 Referanser
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner / PROA Eiendomsmegling - Moholt

Det er forskjell på å spille ludo og å spille sjakk. I det første spillet er det flaks og uflaks som bestemmer. I sjakk vinner den som har den beste planen, den som til en hver tid gjør de rette trekkene. For oss i PROA er det å megle boliger som å spille sjakk. Vi overlater ingenting til tilfeldighetene. Det er derfor stadig flere velger oss i PROA når de skal selge sin bolig. Som meglere sørger vi for at du oppnår optimal pris for boligen din, i en handel som er trygg både for deg som selger og den som kjøper.

Steinar Skaanes har med stor suksess for sine kunder meglet boliger i Trondheim og omegn i over 10 år. Han har formell meglerkompetanse med Bachelor i Eiendomsmegling, har godkjent Eiendomsmeglerbrev fra Finanstilsynet samt er medlem av Norges Eiendomsmeglerforbund.

Steinar er kjent for å være en erfaren kvalitetsmegler med bred kompetanse og som alltid yter maksimalt for alle sine kunder. Han har stor en arbeidskapasitet, er folkelig og har meget godt fornøyde kunder.

«God megling gir gode resultater - den beste meglingen gir det beste resultatet». De kundene som velger Steinar som sin megler er garantert å få de beste rådene og den beste gjennomføringen av hele eiendomsmeglingstjenesten. Dette leder til det beste resultatet som for kundene betyr «maksimal pris på boligen med en trygg og effektiv salgsprosess»

Siste vurderinger

Bolig solgt i 2017

Svært godt fornøyd med Steinars jobb i hele prosessen! Jeg kan trygt anbefale ham videre!
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for ReferanseKristin Brøske i 2016

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Er så utrolig glad og fornøyd for at jeg valgte Steinar Skaanes som megler! Hadde egentlig bestemt meg for å sjekke forskjellige meglere og vurdere ut i fra det. Men bestemte meg uten tvil etter å ha pratet med Steinar at jeg vill... Les mer

Bolig solgt for ReferanseYuriy Maxymorych i 2016

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Steinar Skaanes har en veldig professjonel tilnærming til salget fra A til Å. Det var en trygg og hyggelig reise fra det tidspunktet jeg har skrevet en kontrakt med Steinar Skaanes og til leiligheten ble solgt. Anbefales.

Salgsoversikt for Steinar Skaanes

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Steinar Skaanes

Detaljer

Vurdering 4.9 av 5 stjerner
Vurderinger 104 vurderinger
Referanser 53 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 6 boliger til salgs siste måned
 

Sosiale medier

Meglerkontoret

PROA Eiendomsmegling
Moholt
Brøsetveien 168
7069 Trondheim