Jeg er utdannet eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Stavanger. Oppvokst i Kopervik og godt kjent på hele Haugalandet, jeg har derfor god lokalkunnskap og et bredt nettverk.

Det viktigste for meg er at både kjøper og selger føler seg godt ivaretatt gjennom hele prosessen og sitter igjen med en god følelse. Jeg er alltid tilgjengelig og skal sørge for at du får gode råd og en utmerket serviceopplevelse.

Vi bruker markedets beste markedsføringspakke - herunder digital markedsføring gjennom ca. 650 nettsider, målrettet markedsføring på facebook og annonsering i vår lokalavis.

Mitt mål er at du skal være så fornøyd at du vil anbefale meg videre!

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Bolig solgt for ReferanseFrank Johannessen Blazquez i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Stein Gunnar var veldig grei som megler for salg av Grunnvikjå 12. Han var veldig flink til å følge opp salget, har ikke for mange hus i portefølgen sin, så han har tid til deg! Det er viktig under ett boligsalg. ANBEFALES!

Bolig solgt i 2017

Stein Gunnar var alltid vennlig og hjelpsom. Han svarte alltid veldig rask på epost eller meldinger, veldig god kommunikasjon! Salget gikk veldig fort. Veldig, veldig fornøyd jeg, Stein Gunnar kan anbefales som megler på det varmeste :-)
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for Stian Helgesen i 2017

Meget ryddig og oppfølgende eiendomsmegler, du merket at han har yrkesstolthet noe som bidrar til et godt engasjement som igjen gjorde vår salgsopplevelse til en meget positiv opplevelse. Anbefales terningkast 6.
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Stein Gunnar Døsen

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Stein Gunnar Døsen

Detaljer

Vurdering 4.9 av 5 stjerner
Vurderinger 18 vurderinger
Referanser 6 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 15 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier