Sondre Aamodt - Eiendomsmeglerfullmektig

Sondre Aamodt

Eiendomsmeglerfullmektig Notar - Oslo sentrum
36 omtaler
Hei, og velkommen til min side! Jeg er en entusiastisk person som er utadvendt, iherdig og resultatorientert. Disse egenskapene bruker jeg aktivt i min arbeidshverdag for å skape tillit og trygghet hos mine selgere og deres interessenter. Noe av det beste med jobben min er kontakten med kunder, samt det å forhandle mellom partene for å oppnå en best mulig pris. Fornøyde kunder er det jeg lever av og utvilsomt det jeg holder høyest. Dersom du velger meg som din megler vil jeg gjøre alt for at du skal få markedets beste kundeopplevelse.

Hos oss i Notar tilbyr vi våre kunder et team av boligspesialister. I tillegg til megler, har vi en fast interiørrådgiver som hjelper deg med interiør og møblering, samt en særdeles dyktig fotograf som også har ansvar for markedsføring. Vi synes ditt hjem fortjener skreddersøm og ikke samlebånd.

Da gjenstår det bare å si at jeg håper å høre fra deg, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg. Jeg vil bistå deg med salg av boligen din og/ eller rådføring i kjøpsprosessen.

Dersom du har en god magefølelse for meg og Notar, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

(T): 93 26 72 93
(E): sondre@notar.no

Arbeidserfaring

Eiendomsmeglerfullmektig Notar Jan 2019 - nå
Trainee Notar Jul 2017 - Jan 2019

Utdanning

Bachelor Handelshøyskolen BI 2015 - 2018
Vis mer Skjul

Omtaler

5
100 %
4
0 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Sondre Aamodt til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 36 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg