Sjur Svihus jobber som Megler hos Eiendomsmegler 1 sitt hovedkontor i Stavanger, beliggende midt i sentrum. Sjur har jobbet som megler siden 1999, har lang erfaring i bransjen i tillegg til et stort nettverk.

Hovedområdene er Eiganes, Våland og Stokka.

Tilbakemeldingene fra kunder beskriver Sjur som en dyktig megler som kjenner området, i tillegg til faglig dyktighet. Han ser kjapt hva som må til for å markedsføre din bolig på best mulig måte, og har en god dialog med potensielle kjøpere. Basert på lang erfaring kan en trygt si at Sjur vet hva han driver med.

Best resultat krever kvalitet i alle ledd. Sjur har en klar strategi gjennom hele prosessen med hovedfokus på hva som skal selges, til hvem og hvordan.

Sjur lever av fornøyde kunder og anbefalinger videre fra deg - hvert salg er unikt!

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale, enten om du skal selge eller bare for råd og tips.

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Siste vurderinger

Bolig solgt i 2016

Godt oppstarts møte. Megler kjente godt området og potensialet for salg. Kom med god rådgivning i forbindelse med fotografering og presentasjon av boligen. Holdt alle avtaler og fremdrift i forbindelse med tilrettelegging for vi... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for Nils Terje Øidvin i 2016

Er meget fornøyd med måten som megler tok vare på salget. Han ga god informasjon om salgs prosess i forkant av kontraktsinngåelse og fikk raskt en realistisk takst på eiendom. Han hadde også god oversikt på potensielle kjøpere.
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt i 2016

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Sjur var svært imøtekommende og hjelpsom. Hele prosessen med salget var effektiv og Sjur var rask med tilbakemeldinger på spørsmål som vi hadde underveis. Det var bra for oss da dette salget var vårt første boligsalg. Alt i alt ve... Les mer

Salgsoversikt for Sjur Andre Svihus

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Sjur Andre Svihus

Detaljer

Vurdering 4.8 av 5 stjerner
Vurderinger 77 vurderinger
Referanser 29 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 29 boliger til salgs siste måned
 

Sosiale medier