Rune Øverlie - Eiendomsmegler MNEF

Rune Øverlie

Eiendomsmegler MNEF PrivatMegleren - Benum & Johansen
42 omtaler
Jeg startet som megler sommeren 1997. Startet selskapet Adjudis Eiendom sammen med Advokat Harald Krogstad og Advokat Tore Sveen samme år. I 2005 ble dette selskapet solgt til Dnb Nor Eiendom, hvor jeg selv fortsatte i 3 år etter salget. Sommeren 2008 valgte jeg etter 11 år som megler med lokalitet i Schreinergården ( vis a vis Byhaven) i Olav Tryggvasons gt. 30 å gå til Heimdal Eiendomsmegling AS. Jobbet som megler i Heimdal Eiendomsmegling AS avd sentum
( Bassengbakken 4 - Solsiden) i 11 år, før jeg nå i juni 2019 valgte å starte i PrivatMegleren avdeling Benum & Johansen i Fjordgata 31.

Er meget tilfreds med min arbeidsplass, mine arbeidsoppgaver, de verdier selskapet holder som sine grunnregler og mine medarbeidere - og ikke minst kundene mine - både kjøpere og selgere.

Gjennom de 23 årene jeg har jobbet som megler har jeg omsatt ca 2000 enheter. Dette er alt fra hytter, hus, bygårder, selveierleiligheter, borettslagsleiligheter, aksjeleiligheter, tvangssalg, tomter, selskap m.m.

Jeg er født og oppvokst på Byåsen, nærmere bestemt Kystad/Ugla. Hadde mine barneår på Byåsen barneskole og Ugla ungdomsskole. Bor i dag på Nyborg. Gift og har to barn. Aktiv i det nærområdet kan by på av aktiviteter. Svært glad i bydelen vår, menneskene som bor her og ikke minst i den unike Bymarka.

Store deler av mine boligsalg blir naturlig nok på Byåsen, men jeg har erfaring etter alle disse årene i stort sett alle Trondheims gater og bydeler, og må vell si at jeg er lokalkjent over hele byen. Har også svært bred erfaring på salg av hytter og fritidsboliger, og da kanksje aller mest på Fosen ( Rissa, Råkvåg, Bjugn og Ørlandet). Så lokalkunnskapen skal det nok ikke stå på om dette blir ett tema når vi kommer til salgsprosessen av akkurat din bolig.

Jeg velger å si at markedsføringen er svært viktig av akkurat din bolig. Derfor anbefaler jeg alle mine kunder å gå bredt ut for å skille seg ut i havet av konkurerrende objekter. Jeg bruker konsekvent Finn.no, Adresseavisen og Facebook på markedsføringen av alle boliger jeg har for salg. Egen side på facebook ligger vedlagt.

2009 Årets megler / Heimdal Eiendomsmegling AS
2011 Årets megler / Heimdal Eiendomsmegling AS
2012 Årets megler /Heimdal Eiendomsmegling AS
2015 Årets megler / Heimdal Eiendomsmegling AS

https://www.facebook.com/Megler-Rune-Øverlie-MNEF-970180159677431/

Ta gjerne kontakt på tlf. 913 78 203 for en uforpliktene prat om salg av din bolig.
Vis mer Skjul

Omtaler

5
79 %
4
21 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Rune Øverlie til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 42 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg