Jeg satte meg ett hårete mål i januar 2014. Jeg ville bli Norges mest omsettende megler, men samtidig forbli Norges mest anbefalte megler. Alle kundene mine skulle være topp fornøyd!
Jeg klarte det !
Under ett år senere hadde jeg solgt over 170 solgte boliger med en verdi på over 500.000.000 kroner!!!
Mest stolt er jeg alikevel over at jeg gjennom hele året var (og fortsatt er) Norges mest anbefalte megler!
Det er det sistnevnte som hele tiden er viktigst for meg! I salg betyr ingenting mer for meg enn mine kunders tilfredshet.

Jeg har solgt boliger tidlig om morgenen, og tett på midtnatt, fra mange forskjellige land, fra fjellturer, hytteturer og på trening. Det gjelder å smi mens jernet er varmt!
Jeg er alltid klar for å selge hus!

Når du skal selge bolig bør du ikke overlate noe til tilfeldighetene. Det er tross alt dine største verdier skal forvaltes. Jeg er her for deg gjennom hele prosessen, og sørger for at alt går trygt for seg fra A til Å.
Det viktigste for meg er at mine kunder er 100% fornøyd.
Lojal, alltid tilgjengelig, livlig, engasjert, brenner for jobben sin, er i følge tidligere kunder det som beskriver meg.

Jeg har lang erfaring som megler og har solgt flere boliger enn de aller fleste meglere. Jeg har solgt alt i fra borettslagsleiligheter på Geilo til leiegård i Førde, en øy på over 500 mål i Gulen og mange boliger, hytter og tomter i områdene mellom. Jeg har også veldig god erfaring med salg av hytter, både ved sjø og på fjell. Mitt første salg gjennomførte jeg allerede i 2002.

Kontakt Norges gladeste eiendomsmegler i dag for en uforpliktende og hyggelig samtale vedrørende salg av din bolig, leiegård, hytte eller tomt.
Jeg er klar for å selge for deg!

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Bolig solgt for ReferansePer øyvind svarthumle i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Petter Krantz leverer på alle måter! Han er sprudlende, glad og positiv, Dette er en megler som virkelig står på for deg til boligen er solgt og alle er fornøyd! Det er ingen tvil at jeg vil anbefale alle til å bruke Petter v... Les mer

Bolig solgt for Monica Sars Fiksdal i 2017

Petter Krantz - Usedvanlig hyggelig og dyktig. Fikk tillit til han med en gang og han "styrte showet" utmerket. En bedre megler kan ikke fåes. Flink å informere, følge opp og ALLTID tilgjengelig.
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for ReferanseSissel Ringkjøb i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Etter vurdering av flere meglere var det Petter Krantz som vant vår tillit da vi skulle selge en leilighet. Han er profesjonell og har en positivitet og et humør som smitter. Selv om ikke leiligheten ble solgt ved første visning v... Les mer

Aktivér videopromo

Salgsoversikt for Petter Krantz

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Petter Krantz

Detaljer

Vurdering 5 av 5 stjerner
Vurderinger 273 vurderinger
Referanser 208 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 10 boliger til salgs siste måned
 

Sosiale medier