Petter Krantz

5 / 5 KARAKTER
268 Vurderinger
204 Referanser
Megler MNEF/Daglig leder / Kaland & Partners - Sentrum

Jeg satte meg ett hårete mål i januar 2014. Jeg ville bli Norges mest omsettende megler, men samtidig forbli Norges mest anbefalte megler. Alle kundene mine skulle være topp fornøyd!
Jeg klarte det!
Under ett år senere hadde jeg solgt over 170 solgte boliger med en verdi på over 500.000.000 kroner!!!
Mest stolt er jeg alikevel over at jeg gjennom hele året var (og fortsatt er) Norges mest anbefalte megler!
Det er det sistnevnte som hele tiden er viktigst for meg! I salg betyr ingenting mer for meg enn mine kunders tilfredshet.

Jeg har solgt boliger tidlig om morgenen, og tett på midtnatt, fra mange forskjellige land, fra fjellturer, hytteturer og på trening. Det gjelder å smi mens jernet er varmt!
Jeg er alltid klar for å selge hus!

Når du skal selge bolig bør du ikke overlate noe til tilfeldighetene. Det er tross alt dine største verdier skal forvaltes. Jeg er her for deg gjennom hele prosessen, og sørger for at alt går trygt for seg fra A til Å.
Det viktigste for meg er at mine kunder er 100% fornøyd.
Lojal, alltid tilgjengelig, livlig, engasjert, brenner for jobben sin, er i følge tidligere kunder det som beskriver meg.

Jeg har lang erfaring som megler og har solgt flere boliger enn de aller fleste meglere. Jeg har solgt alt i fra borettslagsleiligheter på Geilo til leiegård i Førde, en øy på over 500 mål i Gulen og mange boliger, hytter og tomter i områdene mellom. Jeg har også veldig god erfaring med salg av hytter, både ved sjø og på fjell. Mitt første salg gjennomførte jeg allerede i 2002.

Kontakt Norges gladeste eiendomsmegler i dag for en uforpliktende og hyggelig samtale vedrørende salg av din bolig, leiegård, hytte eller tomt.
Jeg er klar for å selge for deg!

Siste vurderinger

Bolig solgt for Håvard Odlan i 2017

Eg kunne ikke ha bedt om en bedre megler. Profesjonelt gjennomført fra start til slutt. Er tett på og følger deg steg for steg gjennom hele prosessen. Forklarer grundig alt som skjer. Vil virkelig takke Petter Krantz og teamet han... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for ReferansePer Ivar Dahlberg i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Du kan neppe få en bedre og mer kvalifisert megler. Det virket som Petter la sin sjel i å få solgt leiligheten ved første visning og til en akseptabel pris. Han var smilende og bli og raskt ute med spørsmål og svar. Han bidro ster... Les mer

Bolig solgt for ReferanseTorben Valding i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Vi har både kjøpt og solgt via Petter og vi opplevde begge prosessene som veldig positiv. Vi kontaktet Petter grunnet mange anbefalinger fra venner og kjente og valget av megler deretter var ikke vanskelig. Petter er ekstremt eng... Les mer

Salgsoversikt for Petter Krantz

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Petter Krantz

Detaljer

Vurdering 5 av 5 stjerner
Vurderinger 268 vurderinger
Referanser 204 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 15 boliger til salgs siste måned
 

Sosiale medier

Meglerkontoret

Kaland & Partners
Sentrum
Marken 19
5017 Bergen

Meglerteam

Andel av boliger solgt sammen med andre meglere