Paal Henning M. Jørgensen - Eiendomsmegler MNEF

Paal Henning M. Jørgensen

Eiendomsmegler MNEF Nordvik - St.Hanshaugen
66 omtaler
Paal Henning Molvær Jørgensen
97 58 12 54 / phj@nordvikbolig.no
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Nordvik St. Hanshaugen

Undertegnede har over 3,5 års erfaring med eiendom og har solgt flere boliger på St. Hanshaugen, Majorstuen og Frogner. Jeg er en eiendomsmegler med et brennende engasjement for eiendom, god kundeservice og engasjement ovenfor selger og kjøper. I hvert eneste salg ønsker jeg at mine selgere og kjøpere skal anbefale meg videre til nye potensielle kunder. For å oppnå dette stiller jeg skyhøye krav til både hvordan jeg og mine medarbeidere gjør jobben, og ikke minst våre underleverandører. Mine kunder skal alltid vite hva som skjer under en salgsprosess – jeg er alltid et steg foran kunden med ny informasjon, og følger opp flere ganger daglig om hvordan vi ligger an på markedet og om det dukker opp noen henvendelser. I 2017 gjennomførte jeg rundt 60 boligsalg i Oslo – dette gir meg fleksibilitet til å ta like godt vare på hver enkelt kunde, slik at servicen blir som lovet. På mitt kontor er vi 20 ansatte fordelt på meglere, assistenter og administrasjon. Vi formidlet nesten 500 boligsalg gjennom 2017. og etter bare tre års drift ble kontoret markedsleder på St.Hanshaugen med 26 prosent av markedet. Dette gir teamet på St. Hanshaugen større drivkraft og motivasjon til å kapre enda flere markedsandeler i større deler av byen og fortsette å vokse.

Nordvik er et uavhengig og moderne eiendomsmeglerforetak med hovedfokus på St. Hanshaugen, Frogner og Majorstuen. Selskapets ansatte innehar solid faglig kompetanse, høy servicegrad og har mange års erfaring med eiendomsmegling.

Nordvik er for folk er litt mer opptatt av bolig enn gjennomsnittet. De som legger både tid, sjel og penger i å skape et hjem de er stolte av, uavhengig av adresse, størrelse bolig og beliggenhet.

Hos Nordvik får du ikke bare en megler som kjenner området. Du får en megler som ser verdien i det du har skapt, vet hvordan potensielle kjøpere tenker og har de rette verktøyene for å nå dem.

Vi er opptatt av nytenking og innovasjon, og bruker avanserte digitale verktøy som gjør at du får tak i kjøpere som er på jakt etter nettopp din bolig.

Arbeidserfaring

Eiendomsmegler / Partner Nordvik St. Hanshaugen Aug 2018 - nå
Eiendomsmegler / Partner Nordvik & Partners Jan 2017 - Aug 2018
Eiendomsmeglerfullmektig Nordvik & Partners May 2015 - Dec 2016
Backoffice / Trainee Nordvik & Partners Jan 2015 - May 2015
Backoffice / Trainee DNB eiendom Jun 2014 - Dec 2014

Utdanning

Eiendomsmegling Handelshøyskolen BI 2013 - 2015
Internasjonal markedsføring Handelshøyskolen BI 2010 - 2013
Vis mer Skjul

Omtaler

5
98 %
4
2 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Paal Henning M. Jørgensen til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 66 oppføringer


Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg

Meglerteam

  • Profil bilde
    Stian Moksnes Baklie
    Paal Henning M. Jørgensen selger nesten alle (81.69%) av boligene sine sammen med Stian Moksnes Baklie.