Mest anbefalte meglere i Oslo kommune

Viser eiendomsmeglere i Oslo kommune med flest solgte bruktboliger siste året.

For å velge eiendomsmegler i ditt nærområde, søk ditt postnummer:

Roger Frøyland

EiendomsMegler 1 - Torshov

155

Fredrik Dyve

PrivatMegleren - Dyve & Partnere

121

Jørgen Swensen

PrivatMegleren - Aksept

114

Lars Ryen

PrivatMegleren - Dyve & Partnere

108

Silje Heggø

EiendomsMegler 1 - Torshov

95

Øystein Opheim

PrivatMegleren - Panorama

91

Joachim Schala

Schala & Partners - Carl Berner

83

Anne Christensen

Schala & Partners - Carl Berner

82

Erik Danielsen

Schala & Partners - Sagene/Torshov

81

Sandra Knudsen

DnB Eiendom - Rodeløkka

76

Helene Molle

Schala & Partners - Sagene/Torshov

75

Fredrik Kolstad

PrivatMegleren - Panorama

74

Soliman Sarwar

PrivatMegleren - Panorama

73

Eskil Næss Hagen

Schala & Partners - Sagene/Torshov

72

Eiendomsmegler Oslo

Hvis du skal finne eiendomsmegler Oslo, har du mye å velge mellom! Oslo kan sies å være den mest spennende byen i Norge for eiendomsmeglere.

Med halvannen million innbyggere i Stor-Oslo er det ikke noe spørsmål hvor i landet det kjøpes og selges flest boliger hvert år. Derfor er det naturligvis også her du finner flest eiendomsmeglerkontor.

Dessuten er prisutviklingen i hovedstaden spennende, og eiendomsmeglere over hele landet følger med på prisstatistikken for eiendomsmegler Oslo med argusøyne — selv om prisnivået også andre steder i landet kan komme på nivå med Oslo, slik som i Bergen, Stavanger eller Tromsø.

Spesialister på bestemte strøk og bydeler

Det finnes mye å velge i blant hovedstadens mange meglerkontor. Noen eiendomsmeglere velger å spesialisere seg på enkelte bydeler, som Frogner, Majorstua, Lambertseter, Grünerløkka eller Grorud. Det er her de kjenner gatene og gatenavnene, kaféene og sjappene på hjørnet. Det er her de kjenner alle detaljene om skolekretsen der boligen selges, og om nærmiljøet og friluftsmulighetene som finnes der.

En slik lokal ekspertise er naturligvis gull verdt for deg som forbruker. Eller kanskje legger megleren all sin tyngde inn på å være den beste eiendomsmelgeren i Oslo Øst?

Større områder

Andre utvider gjerne kretsen sin til også å omfatte Akershus, nabofylket som omslutter hovedstaden. Da snakker vi om steder som Asker og Bærum, Jessheim, Ski eller Oslos naboby Drammen.

Skal du selge bolig finner du her rett eiendomsmegler Oslo.

Igjen andre er redde for å settes i bås, og lar seg ikke begrenses av geografiske skillelinjer. De vil gjerne hjelpe deg med å kjøpe eller selge bolig på Carl Berners plass midt i Oslo, på Romerike i Akershus eller på i en OBOS-leilighet fra en eiendomsmegler i Oslo.

Alle disse forskjellige kategoriene eller typene meglere har sine fordeler og sine ulemper. Selv om kunnskap og ekspertise om lokale forhold er veldig verdifullt, er det flere faktorer som bør spille inn når man velger megler. Personlig kjemi kan være avgjørende, så vel som prisnivå og erfaring i bransjen. Eiendomsmegler Oslo gir deg oversikt over byens meglere.

Les våre tips til hvordan du velger den rette eiendomsmegleren når du skal selge bolig i Oslo.