Morten Møller-Olsen - Eiendomsmeglerfullmektig

Morten Møller-Olsen

Eiendomsmeglerfullmektig Krogsveen - Majorstuen
25 omtaler
Kjøp og salg av bolig er blant de største hendelsene man har i livet, både økonomisk og følelsesmessig, og bør ikke overleveres til tilfeldighetene.

I en salgsprosess er jeg opptatt av kvalitet i alle ledd, og det er min jobb å gjennomføre salget med dine prioriteringer for øyet og min kompetanse som guide. Mitt mål er å få høyest mulig pris for din bolig. Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter er noe jeg følger, og som er avgjørende for å oppnå dette.

Jeg er et JA-menneske, og legger ned den innsatsen som må til for at mine kunder er fornøyde gjennom hele salgsprosessen, og sitter igjen med en god opplevelse av meg som megler. Jeg er «alltid på jobb», og jobber hardt for at alle mine kunder er 100% fornøyd.

Fritiden bruker jeg med venner og familie, og er i tillegg aktiv med trening. Jeg har en bakgrunn som toppidrettsutøver med flere NM-gull, hvor jeg tar med meg et konkurranseinstinkt og en arbeidsmoral som kommer godt med når jeg skal forvalte din bolig!

Velkommen til en trygg bolighandel!
Vis mer Skjul

Omtaler

5
100 %
4
0 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Morten Møller-Olsen til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 25 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg