Morten Marthinsen - Partner / Salgssjef / Eiendomsmegler

Morten Marthinsen

Partner / Salgssjef / Eiendomsmegler Nordvik & Partners - Nydalen
50 omtaler
Dersom du planlegger salg, eller kun ønsker å vite hva din bolig er verdt i dagens marked, er du velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende boligprat.

Nordvik & Partners Eiendomsmegling er et uavhengig og moderne eiendomsmeglerforetak. Selskapets ansatte innehar solid faglig kompetanse, høy servicegrad og har mange års erfaring med eiendomsmegling. Vi har derfor de viktigste forutsetninger til å formidle våre kunders eiendommer på best mulig måte. Våre kunder skal føle seg trygge gjennom alle ledd i bolighandelen. Faglig tyngde og god kunnskap om markedet skal være din sikkerhet hele veien gjennom handelen. Vi vet at det å selge bolig er forbundet med mye følelser og forventninger. Nordvik & Partners skal sikre at du skal føle trygghet og få den nødvendige oppfølgingen gjennom hele prosessen.

Vår oppdragsportefølje utgjør eiendommer i Oslo og Akershus samt fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Alle våre kontorer har innbydende lokaler på gateplan hvor vindusutstillingene gir god eksponering av eiendommene.

Arbeidserfaring

Partner / Eiendomsmeglerfullmektig Nordvik & Partners Jan 2014 - nå

Utdanning

Revisjon Handelshøyskolen BI 2010 - 2013
Eiendomsmegling Handelshøyskolen BI 2013 - 2014
Vis mer Skjul

Omtaler

5
94 %
4
6 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Morten Marthinsen til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 50 oppføringer


Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg