Når jeg skal selge boligen din vil jeg selge den til høyest mulig pris! For å oppnå dette skal salgsprosessen baseres på tilgjengelighet, kunnskap, erfaring og gode råd fra en hyggelig og blid lokalmegler som alltid er tilgjengelig for deg!
Meg behøver du ikke bekymre deg for å ta kontakt med eller stille "dumme" spørsmål, bolig er det kjæreste og dyreste vi eier og absolutt ikke noe man gjør hver dag.
Det som skiller meg ut er mitt fokus på detaljer. Fra vårt første møte setter jeg meg grundig inn i din leilighet og situasjon og sammen legger vi opp videre fremdrift tilpasset bolig og den målgruppen vi bør rette oss mot. Detaljer og layout på markedsmateriell og ikke minst boligens fremtoning bruker jeg veldig mye tid på. Salgsoppgaver og annonser skal være tiltalende og trekke oppmerksomhet og bildene skal vise leiligheten fra sin absolutt beste side. Jeg kommer ofte med lister på tiltak til hva som bør flyttes, endres eller kjøpes inn, jeg er med min faste fotograf på foto og om nødvendig samarbeider jeg med noen av byens beste stylister om selger skulle ønske å overlate alt til profesjonelle.

Går du med salgsplaner, behøver en verdivurdering eller kun ønsker en boligprat, ta kontakt da vel!

TLF: 911 10...
E-POST:

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Fremhevede vurderinger

Bolig solgt i 2016

Mikael er rett og slett utrolig dyktig !! Fikk ett godt førsteinntrykk av han og bestemte meg for å bruke han som megler. Det har jeg ikke angret ett sekund på. Har følt meg ivaretatt igjennom hele salgsprosessen og hans gode jobb... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt i 2016

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Har solgt og kjøpt bolig i Oslo i flere år, men aldri møtt en så flink megler. Fikk mange gode tips i begynnelsen av salgsprosessen som løftet boligen og gjordet den svært populer på finn.no Denne megleren vet 100% hva han snakke... Les mer

Bolig solgt for ReferanseMarco Ortega i 2015

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
I got the highest value for the property thanks to Mikael (probably a record price in the neighbourhood). He knows the area pretty well and will provide many suggestions to maximise the final sale price. There had been daily and... Les mer

Salgsoversikt for Mikael Ufuk

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Mikael Ufuk

Detaljer

Vurdering 4.9 av 5 stjerner
Vurderinger 31 vurderinger
Referanser 11 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 9 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier