Mats Eidem - Eiendomsmeglerfullmektig

Mats Eidem

Eiendomsmeglerfullmektig
17 omtaler
Som din megler garanterer jeg at du og din bolig er i de beste hender gjennom hele salgsprosessen, fra start til slutt, og at eiendommen din selges til høyest mulig pris.

Hvordan det?
For det første er et boligsalg avhengig av godt samarbeid mellom megler og selger, dette er essensielt. Etter vårt møte skal du føle deg komfortabel- og sikker på at jeg er megleren som skal følge deg gjennom prosessen.

For en privatperson er boligsalg noe man går igjennom få ganger i løpet av et liv, som megler selger jeg boliger daglig. Åpenhet og en ryddig prosess er viktige verdier for meg, og vesentlige for å gi deg den tryggheten du trenger. Det samme gjelder for alle kjøpere, trygghet. Trygge budgiver våger å by alt man har.

Jeg vil strebe for å hele veien holde deg underrettet om markedet og hva du kan forvente videre i salgsprosessen, slik at du aldri blir usikker i situasjonen du står i. Jeg er, og skal være, tilgjengelig for deg.

Du skal videre kunne kreve en megler som alltid er tilgjengelig for potensielle kjøpere og budgivere. Som megler gjør jeg mitt ytterste for at dine potensielle interessenter skal interessere seg og by på din bolig. Målet mitt er det samme som ditt- HØYEST MULIG PRIS!

Før du er det, er jeg ikke fornøyd. Når salget er gjennomført skal du være så tilfreds at du ikke vil nøle med å anbefale meg videre til venner og familie.

Jeg lever av fornøyde kunder og følger derfor en enkel regel, «Lykkes du, lykkes jeg».
Så ta kontakt for en uforpliktende befaring av din bolig, så kan vi legge en plan for et best mulig salg til høyest mulig pris.

Arbeidserfaring

Eiendomsmeglerfullmektig EiendomsMegler 1 Jul 1 - nå

Utdanning

Bachelor Handelshøyskolen BI 2016 - 2019
Vis mer Skjul

Omtaler

5
82 %
4
18 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Mats Eidem til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 17 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg