Martin Surèn - Avdelingsleder/Eiendomsmegler MNEF

Martin Surèn

Avdelingsleder/Eiendomsmegler MNEF EiendomsMegler 1 - Kolbotn
96 omtaler
Ved å velge Martin Surén som din eiendomsmegler, så velger du en meget engasjert megler som går den ekstra mila og er alltid tilgjengelig for deg som er selger i tillegg til alle potensielle kjøpere av nettopp din bolig. Jeg overlater ingenting til tilfeldighetene og jeg gjør alltid mitt ytterste for at vi oppnår så høy salgspris som overhodet mulig for boligen din i markedet vi for øyeblikket jobber i.

Jeg har i mine år i bransjen med 100vis av oppdrag og salg opparbeidet meg gode teknikker og strategier i faget som hjelper meg, og da selvfølgelig også deg i å oppnå gode resultater. Her er det fullt fokus i forkant av, under og etter visning. Etter visning, da gjelder det å kunne føre en budrunde på best mulig måte for å få dratt salgsprisen så høyt som mulig. Jeg er ikke nødvendigvis fornøyd når du er fornøyd. Jeg er fornøyd når det er tydelig at vi har nådd maksimalt utbytte.

Når det gjelder mitt hovedområde som er Oppegård kommune er jeg meget godt lokalkjent ettersom jeg vokste opp på Greverud og har jobbet i kommunen hele livet. Samtidig bor jeg i dag på Alexander Kiellands Plass og har dermed heller ingen betenkeligheter med å påta meg oppdrag i hovedstaden.
Jeg nyter stor stolthet i arbeidet jeg gjør som eiendomsmegler og jeg kommer til å jobbe knallhardt for at du skal bli fornøyd.

Totalpakken med måten jeg jobber på med klargjøring av boligen for salg, foto, digital annonsering, oppfølging, tilgjengelighet, visninger og budrunder gir en høy verdi som øker sjansene betraktelig for å oppnå en høy salgspris.
Konsekvensene av å ikke bry seg om alle aspekter og detaljer i prosessen er mindre synlighet for ditt salgsobjekt, færre på visning, færre i budrunde og dermed en lavere salgspris. Dette er noe av det som skiller meg fra mange andre meglere.

Jeg har i min fartstid som Eiendomsmegler opparbeidet meg til å bli avdelingsleder for vårt kontor på Kolbotn og i 2017 ble jeg den nest høyest omsettende eiendomsmegleren i hele EiendomsMegler1 Oslo/Akershus av 100 meglere. Dette på bakgrunn av kvaliteten og tiden jeg legger ned for kundene mine. I år ligger jeg også i toppen av samme liste.
Jeg er også en del av EiendomsMegler 1 som er Norges største eiendomsmeglerforetak og vi har et godt fokus på å gjøre din boligsalgsprosess så trygg og ryddig som mulig.

Har du råd til å ikke velge Martin Surén som din eiendomsmegler?
Vis mer Skjul

Omtaler

5
95 %
4
5 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Martin Surèn til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 96 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg