Marthe Alstad - Eiendomsmegler

Marthe Alstad

Eiendomsmegler DNB Eiendom - Trondheim Moholt
31 omtaler
Jeg har en 3 årig bachelorgrad i eiendomsmegling ved BI og av relevant erfaring så har jeg jobbet mange år i Eiendomsmegler1 her i Trondheim, samt flere år på fastlands Spania, med salg av fast eiendom der. Nå er jeg så heldig å få jobbe hos Norges største Eiendomsmegler, Dnb Eiendom.
Jeg jobber hardt, målrettet og strukturert for at du skal få igjen den høyeste prisen markedet er villig til å betale for din bolig. Jeg har som målsetting at du som kunde er så fornøyd at du vil anbefale meg videre til dine venner og kjente. Jeg har bred erfaring, er engasjert og har god kunnskap om boligmarkedet. Jeg gir deg trygghet gjennom hele salgsprosessen. Jeg er alltid tilgjengelig for deg som selger samt dine interessenter.
Jeg er født og oppvokst i Trondheim og har dermed god kunnskap om markedet og området. Det faktum at jeg er lokalkjent, hjelpsom og særdeles dedikert i jobben er alle kvaliteter som vil gagne din salgsprosess best mulig. Som megler skal man avhende den største formuen til sine selgere, å ha respekt for dette er ett av de vesentligste momenter under hele prosessen, og dette er noe jeg i høyeste grad tar på alvor.
Vis mer Skjul

Omtaler

5
97 %
4
3 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Marthe Alstad til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 31 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg