Med sin lange erfaring i bransjen har Marcus Longem flere triks i ermet enn de fleste. Han vet at det er en gjennomtenkt plan med god kvalitet i alle ledd som trengs for å skille seg ut. "Det er min jobb å få hver enkelt eiendom til å skille seg ut fra alt annet som er i markedet, uansett hvor like de måtte være".
Små detaljer kan utgjøre stor forskjell på salgssummen, ikke overlat de til tilfeldigheten til en uerfaren megler/ assistent.
Selger(e) og potensiell(e) kjøper(e) skal alltid kunne få tak i han, gjennomfører hele prosessen selv, og vet at tillit sammen med god energi gir resultater.

Marcus Longem har jobbet med eiendom i over 13 år og som Eiendomsmegler siden 2009. Siden oppstarten av hans eiendomsmegler karriere har han drevet flere kontor, og jobber nå også som salgsleder og motivator for nye meglere. Han selger hovedsakelig i Oslo, men har flere salg i både Asker og Bærum også. "Kjenner jeg ikke til området, så sender jeg heller kunden til en lokalkjent megler som kan gi bedre informasjon til potensielle kjøpere. Vil heller at kunden skal oppleve at jeg er profesjonell og gir de råd basert på deres, og ikke mitt, beste."

Privatmegleren Aksept har vært et lokalt meglerkontor i 25 år med gode salg i bydelen samt østover og vestover. Vi skal være din foretrukne eiendomsmegler med høy kompetanse, en trygg salgsopplevelse og en pris som er den beste i det gjeldende markedet.

Vi er stolte vinnere av "Markedsleder på St.Hanshaugen" 7 år på rad. Vårt konsept er annerledes og vi ønsker ikke å være en i mengden, vi ønsker å være det beste alternativet.
Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Bolig solgt for Tone Dalen i 2017

Megler hadde et godt kontaktnett, fulgte godt opp under salgsprosessen og ga gode råd underveis.
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt i 2017

God oppfølging fra første dag i prosessen. Alltid tilstede på telefon og mail. Fikk en god pris for leiligheten, selvom markedet er på vei ned. Veldig fornøyd.
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for ReferanseEspen Hegby i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Vi hadde forsøkt å selge en relativt dyr og særegen leilighet med en meget erfaren og anerkjent megler. - Helt uten interesse og resultat. Vi fikk Marcus og Privatmegleren anbefalt av en bekjent og ble både imponert og begeist... Les mer

Salgsoversikt for Marcus Longem

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Marcus Longem

Detaljer

Vurdering 4.9 av 5 stjerner
Vurderinger 9 vurderinger
Referanser 4 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 1 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier