Marcus Longem - Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder

Marcus Longem

Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder PrivatMegleren - Aksept
9 omtaler
Med sin lange erfaring i bransjen har Marcus Longem flere triks i ermet enn de fleste. Han vet at det er en gjennomtenkt plan med god kvalitet i alle ledd som trengs for å skille seg ut. "Det er min jobb å få hver enkelt eiendom til å skille seg ut fra alt annet som er i markedet, uansett hvor like de måtte være".
Små detaljer kan utgjøre stor forskjell på salgssummen, ikke overlat de til tilfeldigheten til en uerfaren megler/ assistent.
Selger(e) og potensiell(e) kjøper(e) skal alltid kunne få tak i han, gjennomfører hele prosessen selv, og vet at tillit sammen med god energi gir resultater.

Marcus Longem har jobbet med eiendom i over 13 år og som Eiendomsmegler siden 2009. Siden oppstarten av hans eiendomsmegler karriere har han drevet flere kontor, og jobber nå også som salgsleder og motivator for nye meglere. Han selger hovedsakelig i Oslo, men har flere salg i både Asker og Bærum også. "Kjenner jeg ikke til området, så sender jeg heller kunden til en lokalkjent megler som kan gi bedre informasjon til potensielle kjøpere. Vil heller at kunden skal oppleve at jeg er profesjonell og gir de råd basert på deres, og ikke mitt, beste."

Privatmegleren Aksept har vært et lokalt meglerkontor i 25 år med gode salg i bydelen samt østover og vestover. Vi skal være din foretrukne eiendomsmegler med høy kompetanse, en trygg salgsopplevelse og en pris som er den beste i det gjeldende markedet.

Vi er stolte vinnere av "Markedsleder på St.Hanshaugen" 7 år på rad. Vårt konsept er annerledes og vi ønsker ikke å være en i mengden, vi ønsker å være det beste alternativet.
Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Arbeidserfaring

Eiendomsmegler / Salgsleder PrivatMegleren Aksept Feb 2016 - nå
Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF Privatmegleren PARK Sep 2009 - Feb 2016
Vis mer Skjul

Omtaler

5
89 %
4
11 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Marcus Longem til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 9 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg