Magnus Fevang Landgraff - Eiendomsmegler

Magnus Fevang Landgraff

Eiendomsmegler PrivatMegleren - Drammen
41 omtaler
Jeg har lang erfaring med boligsalg og rådgivning innen boligkjøp. Med meg som megler får du kunnskap, pålitelighet og god rådgivning slik at prosessen blir helt optimal. Mitt hovedfokus er kvalitet og gjennomføring fra A-Å.

PrivatMegleren Drammen består av håndplukkede eiendomsmeglere som har spesiell kompetanse innenfor boligmarkedet i sitt nærmiljø og har forståelsen i et marked til å kunne skreddersy salgsprosessen for enhver eiendom som omsettes. Vårt meglerteam har erfaringen, kompetansen og verktøyet som vi ser som de viktigste forutsetninger for å kunne gjennomføre det mest optimale boligsalget i enhver markedssituasjon.

Boligsalg handler om mennesker og følelser. Dette har vi stor respekt for og nettopp derfor er våre kunder i høysete og kjedens leveransegaranti følges til enhver tid. Dette er en detaljert beskrivelse av salgsprosessen som sørger for presisjon og kvalitet i alt vi leverer. Denne har boligselger tilgang til og kan derfor følge salgsprosessen til enhver tid.

Dersom du ønsker tilbud på salg, rådgivning innen kjøp, vurdering av tomter/prosjekter eller bare en verdivurdering kan du ta kontakt med meg på tlf.452 66 210 eller mfl@privatmegleren.no

Utdanning

Bachelor i Eiendomsmegling Handelshøyskolen BI Oslo 0 - 0
Vis mer Skjul

Omtaler

5
85 %
4
12 %
3
2 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Magnus Fevang Landgraff til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 41 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg