Lucie Tran - Eiendomsmegler

Lucie Tran

Eiendomsmegler DNB Eiendom - Grønland
38 omtaler
Ved salg av bolig er jeg opptatt av at salgsprosessen blir gjennomført på en trygg og god måte. Du som kunde skal føle at du blir ivaretatt hele veien og alltid bli besvart dersom du har noen spørsmål. Jeg har fokus på detaljer og kvalitet, samtidig yter jeg maksimalt til enhver tid.

Videre bidrar mine egenskaper til god oppfølging av kunder og interessenter, men også tilgjengelighet hele døgnet. Jeg vil være der og bistå deg gjennom hele salgsprosessen fra A til Å. Det er ingen snarveier ved å selge bolig og det er svært viktig med gode forberedelser. Dette gjelder uavhengig om du skal selge bolig om 2 uker eller 4 mnd, da det er viktig å være klar den tid du finner ditt drømmeobjekt og ønsker å selge.

Sammen skreddersyr vi markedsføringen slik at den er tilpasset din type bolig. Alle boliger er unike og man bør presentere en bolig på best mulig måte i markedet slik at den fanger interesse hos potensielle kjøpere. Det er viktig for meg som megler, at du gjennomfører et godt salg med meg som din personlige rådgiver og sparringspartner.

Jeg er opptatt av varme anbefalinger og gode referanser, slik at jeg kan bli din livslange megler som du, familie, venner eller bekjente kan henvende deg til. Det viktigste for meg er å ivareta kundens interesse, slik at vi sammen kan oppnå en høyest mulig salgspris!

Kontakt meg for en hyggelig og uforpliktende boligprat.
Jeg tar gjerne turen innom deg for en befaring.

(e): lucie.tran@dnbeiendom.no
(t): 98 02 76 90

Utdanning

0 - 0
Vis mer Skjul

Omtaler

5
97 %
4
3 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Lucie Tran til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 38 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg