Lise Abrahamsen

5 / 5 KARAKTER
21 Vurderinger
10 Referanser
Eiendomsmeglerfullmektig / Eie - Bergen

Lise var den første jenten på kontoret til Eie Bergen. Energien, arbeidsviljen og pågangsmotet på kontoret er en opptur hver eneste dag. Lidenskapen for yrket gjør henne ekstra motivert til å stå på i rollen som eiendomsmeglerfullmektig.
Hun har jobbet i salgsbransjen, og innså tidlig at hun ønsket en karriere innen salg. Ettersom bolig er det kjæreste man eier, ja da ble valg av yrket veldig enkelt.
Lise er en ekte Bergensdame med bein i nesen. Hun har et sentimentalt forhold til byen sin, og har bodd på Fana hele livet.

Siste vurderinger

Bolig solgt for ReferanseGrethe Nesslin i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Vedr. salg av Hopnesvegen 75 . Vi valgte firmaet Eie grunnet Dyktige Lise Abrahamsen. Lise viste hun hadde høy kompetanse, kunnskap og troverdighet ved første møte. Lise stilte opp på flere privatvisninger, hun har kunden i fokus... Les mer

Bolig solgt for Elisabeth Homme Øveraasen i 2017

Lise er profesjonell og dyktig, og alltid tilgjengelig om det er noe. Det er tydelig at hun er engasjert med stå på-vilje, og vi har hatt en god tone gjennom hele prosessen. Jeg gir henne mine varmeste anbefalinger til de som skal selge bolig!
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for Anders Daltveit i 2016

Lise er en meget dyktig megler. Vi hadde god kommunikasjon gjennom hele salgsprosessen der hun lyttet og tok hensyn til mine interesser og kom med gode råd. Det var høy kvalitet på alt arbeidet hun gjorde. Leiligheten ble virkelig... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Lise Abrahamsen

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Lise Abrahamsen

Detaljer

Vurdering 5 av 5 stjerner
Vurderinger 21 vurderinger
Referanser 10 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 9 boliger til salgs siste måned
 

Sosiale medier

Meglerkontoret

Eie
Bergen
Markeveien 10
5012 Bergen