Linn Bjørlo - Eiendomsmegler MNEF

Linn Bjørlo

Eiendomsmegler MNEF Eiendomsmegler Vest - Stavanger
50 omtaler
For meg er personlig service og god oppfølging viktig, og jeg jobber hardt for å ha de mest fornøyde selgerne og kjøperne. Flere av mine kunder kommer igjen og igjen. Jeg er strukturert, effektiv, direkte og imøtekommende, og kombinerer dette for å oppnå maks pris for din bolig. Jeg har bodd i Stavanger Øst i flere år, og er nå bosatt i Godalen.

Jeg har jobbet som eiendomsmegler siden 2010, og med dette har jeg den faglige tyngden og erfaringen som trengs for å veilede deg gjennom salgsprosessen, og for bygge tillit hos dine potensielle kjøpere. Jeg er utdannet ved Handelshøyskolen BI.

En av mine spesialiteter som eiendomsmegler er at jeg har øye for detaljer, og vet hva som skal til av forberedelser for å gjøre boligen din mest mulig attraktiv i dagens marked. Jeg samarbeider med en svært dyktig boligfotograf, og sammen med deg som selger skal vi lage den beste presentasjonen av din bolig. Jeg får også tilbakemelding fra mine kunder om at de setter pris på min tilgjengelighet og ærlighet.

Arbeidserfaring

Eiendomsmegler MNEF Eiendomsmegler Vest Nov 2018 - nå
Eiendomsmegler MNEF Eie Eiendomsmegling Jun 2011 - Oct 2018
Oppdragsansvarlig Bjørgvin Eiendomsmegling Apr 2010 - Jun 2011

Utdanning

Bachelor Handelshøyskolen BI 2008 - 2011
Vis mer Skjul

Omtaler

5
94 %
4
6 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Linn Bjørlo til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 50 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg