Lasse Ullereng er utdannet Eiendomsmegler med bachelorgrad fra BI Oslo. Han har jobbet i Aktiv Eiendom i Lillestrøm fra 2009 til 2013 og i PROA Eiendomsmegling Lillestrøm fra 2013 til dags dato.
Lasse er medeier/partner i PROA eiendomsmegling Lillestrøm og medlem av Norges Eiendomsmeglerforbund.

For meg er det viktigste at du som kunde er fornøyd med hele salgsprosessen, fra jeg kommer på befaring, til eiendommen er solgt og nøklene er levert til ny eier. Fra første møte skal du føle at du og boligen din får min fulle oppmerksomhet og er i trygge hender. Jeg er opptatt av at salgsprosessen skal være effektiv og skal føles komfortabel for mine kunder. Jeg gjør mitt ytterste for at du som boligselger skal bli fornøyd, for meg er den beste referansen fornøyde kunder!

Vi på PROA Lillestrøm har i en årrekke vært en av markedslederne på nedre Romerike og har hatt de mest fornøyde kundene i tidligere Aktiv systemet. I perioden 2010, 2011 og 2012 hadde Aktiv gleden av å ha landets mest fornøyde boligkunder – kåret av Norsk Kundebarometer. De siste årene har Lasse ligget helt i toppen av disse kåringene i kjeden

«Fornøyde kunder er vår beste referanse! Du som kunde fortjener å oppleve en eiendomsmegler som prioriterer deg og din bolig, som kjenner lokalmarkedet og som kan faget.»

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende boligprat med en lokal og hyggelig megler!

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Bolig solgt for Silje Solvik Hagesæther i 2017

Veldig fornøgd. Effektiv og profesjonell. Vil anbefale til alle.
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for Tonje Maria Rottem i 2017

Vi er veldig fornøyde med den jobben som ble gjort i forhold til salg av leiligheten vår. Lasse er veldig lett å snakke med og man får ærlige og gode tilbakemeldinger.
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for Runar Svorkmo i 2017

Vi brukte Lasse Ullereng som megler for vårt salg av Tussevegen 19 og er meget godt fornøyd med jobben han har utført! Lasse tar jobben seriøst og var raskt til å gi tilbakemelding om det var noe vi lurte på underveis. Vi fikk det... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Lasse Ullereng

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Lasse Ullereng

Detaljer

Vurdering 5 av 5 stjerner
Vurderinger 79 vurderinger
Referanser 53 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 21 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier

Meglerteam

Andel av boliger solgt sammen med andre meglere