Kristine Simonsen Døhlen - Eiendomsmegler

Kristine Simonsen Døhlen

Eiendomsmegler Krogsveen - Skien
41 omtaler
Jeg jobber som eiendomsmegler i Krogsveen avd. Skien.

Jeg brenner for jobben min, og ikke minst trives med det jeg gjør. Det er et av de viktigste grunnlagene for å oppnå gode resultater. Motivasjonen min for å gjøre det best er av det sjeldne. For meg er det viktig å lytte til deg som kunde samtidig som jeg skal gi deg de beste råd på veien mot et vellykket boligsalg.

Som boligselger har du naturligvis mange spørsmål, det er jo ikke hver dag du selger hjemmet ditt. Som din megler kan jeg svare deg på alle spørsmål og lede deg gjennom salgsprosessen på en best mulig måte. Jeg yter det lille ekstra for at du som min kunde skal sitte igjen med en god opplevelse.

Vel så viktig er det at du føler deg ivaretatt og trygg gjennom hele salgsprosessen. Boligen din er din største investering, det er derfor en selvfølge for meg at du skal føle deg trygg, ivaretatt og ikke minst hørt. Det skal jeg sørge for.

Ingenting i jobben jeg gjør er overlatt til tilfeldighetene, fra markedsføring til visning til budrunde. Alt er nøye og taktisk planlagt fra min side slik at vi sammen skal oppnå best mulig resultat. Jeg vil gjøre en så god jobb at du vil anbefale meg videre.

Ta kontakt med meg for en for en trygg og lønnsom handel. Ring meg på 93 89 04 47, jeg ser frem til å høre fra deg.

Arbeidserfaring

Eiendomsmegler Krogsveen Aug 2015 - nå
Eiendomsmeglerfullmektig Krogsveen May 2013 - Aug 2015

Utdanning

Bachelorgrad Høyskolen i Telemark 2010 - 2013
Vis mer Skjul

Omtaler

5
90 %
4
10 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Kristine Simonsen Døhlen til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 41 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg