Klaus er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Han startet som eiendomsmegler i PROA Eiendomsmegling Lillestrøm i 2014. I 2015 og 2016 har han vært en av de mestselgende eiendomsmeglerfullmektigene i hele kjenden, før han i 2016 ble medeier i PROA Eiendomsmegling Lillestrøm. Hvert år siden 2015 har han solgt 60+ boliger, men viktigst av alt er de resultatene han oppnår sammen med sine kunder.

Klaus har gjennom sin karriere opparbeidet seg en omfattende kundebase med fornøyde kunder, som gjennom sine anbefaliner bidrar til at han får flere oppdrag. Han legger ned solid innsats for at alle, både selger og kjøper, skal være fornøyde med prosessen. At han lykkes med dette arbeidet kommer klart frem av kjedens kundetilfredshetsmålinger, hvor Klaus alltid ligger i toppen.

Ta kontakt med Klaus i dag om du ønsker trygghet, fagkunnskap og ikke minst et godt sluttresultat når du skal selge din bolig.

Månedens megler
april 2018
Klaus Westersund er månedens megler på følgende postnumre:
0852, 1466, 2000, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 og 2010

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Fremhevede vurderinger

Bolig solgt for ReferanseTone Gulbrandsen Næss i 2018

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Etter en vurdering av 6 forskjellige meglere ble Klaus valgt. Klaus er en meget dyktig megler og vi er veldig fornøyd med han. Skulle vi solgt igjen hadde vi brukt Klaus. I tillegg til kunnskap og vennlighet følger Klaus opp unde... Les mer

Bolig solgt for ReferanseAnna Berner i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Brukte Klaus og Lasse ved salg av min første leilighet. Kan trygt si jeg kommer bruker de i fremtiden også. Hadde 5-6 meglere på befaring, og valget var tatt etter 5 min da Klaus og Lasse var hos meg, og det sier vell egentlig sit... Les mer

Bolig solgt i 2016

Jeg innhentet pristilbud fra 7 forskjellige meglerhus i Skedsmo og omegn. Valget ble ProA Lillestrøm v/ Lasse Ullereng og Klaus Westersund. Det er en trygghet at de var to. En av dem var alltid tilgjengelig. De er veldig hyggelige... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Klaus Westersund

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Klaus Westersund

Detaljer

Vurdering 5 av 5 stjerner
Vurderinger 92 vurderinger
Referanser 55 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 8 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier

Meglerteam

Andel av boliger solgt sammen med andre meglere