Klaus er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Han startet som eiendomsmegler i PROA Eiendomsmegling Lillestrøm i 2014. I 2015 og 2016 har han vært en av de mestselgende eiendomsmeglerfullmektigene i hele kjenden, før han i 2016 ble medeier i PROA Eiendomsmegling Lillestrøm. Hvert år siden 2015 har han solgt 60+ boliger, men viktigst av alt er de resultatene han oppnår sammen med sine kunder.

Klaus har gjennom sin karriere opparbeidet seg en omfattende kundebase med fornøyde kunder, som gjennom sine anbefaliner bidrar til at han får flere oppdrag. Han legger ned solid innsats for at alle, både selger og kjøper, skal være fornøyde med prosessen. At han lykkes med dette arbeidet kommer klart frem av kjedens kundetilfredshetsmålinger, hvor Klaus alltid ligger i toppen.

Ta kontakt med Klaus i dag om du ønsker trygghet, fagkunnskap og ikke minst et godt sluttresultat når du skal selge din bolig.

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Fremhevede vurderinger

Bolig solgt for Jane Ukkestad i 2017

Vi valgte å kontakte 3 ulike meglere før vi bestemte oss for hvem vi ville gå for og synes Klaus og Lasse som jobber i team utpekte seg spesielt. De er utrolig hyggelige, troverdige og profesjonelle. Klaus var den vi hadde mest m... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for ReferanseKenneth Hauge i 2016

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Vi er meget fornøyd med jobben Klaus og Lasse har utført i forbindelse med salg av vår eiendom. Vi driver profesjonelt med kjøp og salg av eiendom og har vært i kontakt med mange meglere, men ingen i nærheten av så proffe som Lass... Les mer

Bolig solgt for ReferanseStian Sæther i 2016

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Da vi skulle selge vår leilighet, var vi veldig fokuserte på å finne en god megler i forkant. En megler i våre øyne, er en profesjonell samarbeidspartner som skal sørge for en optimal salgsprosess for både kjøper og selger. Med ba... Les mer

Salgsoversikt for Klaus Westersund

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Klaus Westersund

Detaljer

Vurdering 5 av 5 stjerner
Vurderinger 77 vurderinger
Referanser 46 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 12 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier

Meglerteam

Andel av boliger solgt sammen med andre meglere