Kjetil Nilssen

4.9 / 5 KARAKTER
170 Vurderinger
77 Referanser
Partner/Eiendomsmegler MNEF / Nordvik & Partners - Majorstuen

Undertegnede har jobbet som eiendomsmegler i over 10 år og har igjennom disse årene formidlet over 1000 salg. Nordvik & Partners Eiendomsmegling er et uavhengig og moderne eiendomsmeglerforetak. Selskapets ansatte innehar solid faglig kompetanse, høy servicegrad og har mange års erfaring med eiendomsmegling. Vi har derfor de viktigste forutsetninger til å formidle våre kunders eiendommer på best mulig måte. Våre kunder skal føle seg trygge gjennom alle ledd i bolighandelen. Faglig tyngde og god kunnskap om markedet skal være din sikkerhet hele veien gjennom handelen. Vi vet at det å selge bolig er forbundet med mye følelser og forventninger. Nordvik & Partners skal sikre at du skal føle trygghet og få den nødvendige oppfølgingen gjennom hele prosessen.

Vår oppdragsportefølje utgjør eiendommer i Oslo og Akershus samt fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Alle våre kontorer har innbydende lokaler på gateplan hvor vindusutstillingene gir god eksponering av eiendommene.

Vi tilbyr også videovisning i full HD-kvalitet av våre eiendommer - en helt ny og innovativ måte å få vist frem boligen på. Se eksempel her:
http://vimeo.com/ 105 54...3

Bolig solgt i 2017

Kjetil solgte bolig for oss i et marked som var på vei ned og vi er svært fornøyd med jobben han gjorde og prisen han oppnådde. Vi ble fulgt opp godt i hele perioden, både før salg og under budrunde. Vi opplevde Kjetil som ærlig o... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for ReferanseKarianne Kaarby i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Kjetil er tvers igjennom proff og veldig behagelig å forholde seg til gjennom hele salgsprosessen. Han er tydelig, ærlig og veldig god på å følge opp! Gir Kjetil mine aller varmeste anbefalinger.

Bolig solgt i 2017

Nilssen er ryddig, effektiv og realistisk. Han leser kunden sin godt, det vil si at han forstår hva han skal levere, i mitt tilfelle at kunden er voksen og kan tenke selv. Det var muligens en feilvurdering å bare ha én visning i f... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneTom

Salgsoversikt for Kjetil Nilssen

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Kjetil Nilssen

Detaljer

Vurdering 4.9 av 5 stjerner
Vurderinger 170 vurderinger
Referanser 77 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 14 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier

Meglerkontoret

Nordvik & Partners
Majorstuen
Jacob Aalls gate 17
0364 Oslo