Kjetil Nilssen

4.9 / 5 KARAKTER
173 Vurderinger
79 Referanser
Partner/Eiendomsmegler MNEF / Nordvik & Partners - Majorstuen

Undertegnede har jobbet som eiendomsmegler i over 10 år og har igjennom disse årene formidlet over 1000 salg. Nordvik & Partners Eiendomsmegling er et uavhengig og moderne eiendomsmeglerforetak. Selskapets ansatte innehar solid faglig kompetanse, høy servicegrad og har mange års erfaring med eiendomsmegling. Vi har derfor de viktigste forutsetninger til å formidle våre kunders eiendommer på best mulig måte. Våre kunder skal føle seg trygge gjennom alle ledd i bolighandelen. Faglig tyngde og god kunnskap om markedet skal være din sikkerhet hele veien gjennom handelen. Vi vet at det å selge bolig er forbundet med mye følelser og forventninger. Nordvik & Partners skal sikre at du skal føle trygghet og få den nødvendige oppfølgingen gjennom hele prosessen.

Vår oppdragsportefølje utgjør eiendommer i Oslo og Akershus samt fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Alle våre kontorer har innbydende lokaler på gateplan hvor vindusutstillingene gir god eksponering av eiendommene.

Vi tilbyr også videovisning i full HD-kvalitet av våre eiendommer - en helt ny og innovativ måte å få vist frem boligen på. Se eksempel her:
http://vimeo.com/ 105 54...3

Bolig solgt for ReferanseCarl Fredrik Lamm-Kittelsen i 2018

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
I et noe vanskelig marked var det for meg veldig viktig med valg av megler og jeg er ikke i tvil om at jeg gjorde et riktig valg. I samarbeid med leverandører leverte megler gode og gjennomførte produkter i form av takst, bilder o... Les mer

Bolig solgt i 2017

Da det plutselig ble tid for å selge boligen min har Kjetil levert strålende gjennom hele salgsprosessen. Oppleves som ryddig, ærlig og profesjonell og veiledet meg gjennom hele prosessen. I et tøft marked har Kjetils innsats vært... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for ReferanseTom Erik Brekke i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
"Ville jeg kjøpt bolig av denne megleren?" var vårt viktigste spørsmål ved valg av megler. Troverdigheten som Kjetil Nilssen gir gjennom formidlingsevne gjorde det til et lett valg for oss. Og du verden så fornøyde vi har vært. ... Les mer

Salgsoversikt for Kjetil Nilssen

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Kjetil Nilssen

Detaljer

Vurdering 4.9 av 5 stjerner
Vurderinger 173 vurderinger
Referanser 79 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 10 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier

Meglerkontoret

Nordvik & Partners
Majorstuen
Jacob Aalls gate 17
0364 Oslo