1
Søk postnummer
2
Velg eiendomsmegler
3
Skriv henvendelse
Eiendomsmeglerguiden.no profil: Kjetil Nilssen - Partner/Eiendomsmegler MNEF

Kjetil Nilssen

Partner/Eiendomsmegler MNEF / Nordvik & Partners - Majorstuen
4.9 / 5 KARAKTER
145 Vurderinger
66 Referanser

Undertegnede har jobbet som eiendomsmegler i over 10 år og har igjennom disse årene formidlet over 1000 salg. Nordvik & Partners Eiendomsmegling er et uavhengig og moderne eiendomsmeglerforetak. Selskapets ansatte innehar solid faglig kompetanse, høy servicegrad og har mange års erfaring med eiendomsmegling. Vi har derfor de viktigste forutsetninger til å formidle våre kunders eiendommer på best mulig måte. Våre kunder skal føle seg trygge gjennom alle ledd i bolighandelen. Faglig tyngde og god kunnskap om markedet skal være din sikkerhet hele veien gjennom handelen. Vi vet at det å selge bolig er forbundet med mye følelser og forventninger. Nordvik & Partners skal sikre at du skal føle trygghet og få den nødvendige oppfølgingen gjennom hele prosessen.

Vår oppdragsportefølje utgjør eiendommer i Oslo og Akershus samt fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Alle våre kontorer har innbydende lokaler på gateplan hvor vindusutstillingene gir god eksponering av eiendommene.

Vi tilbyr også videovisning i full HD-kvalitet av våre eiendommer - en helt ny og innovativ måte å få vist frem boligen på. Se eksempel her:
http://vimeo.com/105543543

Siste vurderinger

Bolig solgt i 2016

Kjetil har vært svært behagelig og profesjonell å forholde seg til under hele salgsprosessen. Han er høflig, punktlig og følger opp det han har lovet på en god måte. Hans samarbeidspartnere (takstmann, fotograf, sekretær) har alle... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for ReferanseSolveig Rambøl i 2016

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Meget fornöyd med god informasjon om salgsprosessen, god stötte og veiledning gjennom hele prossessen, og rask og profesjonell håndtering av oppdraget. Särdeles fornöyd med den oppnådde salgsprisen.

Bolig solgt i 2016

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Jeg engasjerte Kjetil Nilsen til å selge denne boligen for et dødsbo jeg har til behandling fordi jeg har brukt ham tidligere i samme situiasjon, og har gode erfaringer med ham. Samarbeidet fungerte utmerket også denne gangen gje... Les mer

Salgsoversikt for Kjetil Nilssen

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Kjetil Nilssen

Detaljer

Vurdering 4.9 av 5 stjerner
Vurderinger 145 vurderinger
Referanser 66 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 4 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier

Meglerkontoret

Nordvik & Partners
Majorstuen
Jacob Aalls gate 17
0364 Oslo
Nordvik & Partners - Majorstuen