Kjerstin Falkum - Eiendomsmegler MNEF

Kjerstin Falkum

Eiendomsmegler MNEF Schala & Partners - Carl Berner
65 omtaler
All in, or nothing! Det er stikkordet for å oppnå den beste mulige markedsprisen for boligen din!

Spør du meg, er eiendomsmegling den beste jobben en kan ha.

Jeg har så stor respekt over at jeg får lov til å være med på en av de viktigste beslutningene i livet til en selger og en kjøper. Jeg er genuint opptatt av eiendom, salg, arkitektur/ interiør og er meget flink med mennesker. Konkurranseinstinktet har jeg tatt med meg fra idretten. Jeg har de siste 10 årene meglet i hele Oslo, men Grünerløkka / omegnen er min egen bukselomme. Jeg er utdannet Eiendomsmegler og har jobbet i den markedsledende meglerbutikken på Grünerløkka siden 2005. Vinnerkultur har vært og er min hverdag, med andre ord.

Mine kolleger vil nok fortelle deg at jeg er et arbeidsjern, blid, ryddig, tøff og pliktoppfyllende. Jeg er kjent for å stå på alle visninger selv, det er en trygghet for deg som kunde. Det å bistå denne delen av salgsprosessen personlig, er etter min oppfatning helt avgjørende for å gjøre de viktigste analysene og vurderingene for å gjennomføre en perfekt budrunde.

Ved vårt første møte vil jeg bruke tid på å legge opp en strategi som er skreddersydd for din bolig. Målet vårt er naturligvis høyest mulig pris i markedet, og det er svært viktig for meg at du som min kunde føler deg involvert under hele salgsprosessen, mens det naturligvis er jeg som skal gjøre jobben!

Jeg håper å vinne din tillitt, den skal jeg gjøre meg verdig!
Vis mer Skjul

Omtaler

5
95 %
4
5 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Kjerstin Falkum til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 65 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg