Kjerstin Falkum

5 / 5 KARAKTER
60 Vurderinger
36 Referanser
Eiendomsmegler MNEF / Schala & Partners - Carl Berner

All in, or nothing! Det er stikkordet for å oppnå den beste mulige markedsprisen for boligen din!

Spør du meg, er eiendomsmegling den beste jobben en kan ha.

Jeg har så stor respekt over at jeg får lov til å være med på en av de viktigste beslutningene i livet til en selger og en kjøper. Jeg er genuint opptatt av eiendom, salg, arkitektur/ interiør og er meget flink med mennesker. Konkurranseinstinktet har jeg tatt med meg fra idretten. Jeg har de siste 10 årene meglet i hele Oslo, men Grünerløkka / omegnen er min egen bukselomme. Jeg er utdannet Eiendomsmegler og har jobbet i den markedsledende meglerbutikken på Grünerløkka siden 2005. Vinnerkultur har vært og er min hverdag, med andre ord.

Mine kolleger vil nok fortelle deg at jeg er et arbeidsjern, blid, ryddig, tøff og pliktoppfyllende. Jeg er kjent for å stå på alle visninger selv, det er en trygghet for deg som kunde. Det å bistå denne delen av salgsprosessen personlig, er etter min oppfatning helt avgjørende for å gjøre de viktigste analysene og vurderingene for å gjennomføre en perfekt budrunde.

Ved vårt første møte vil jeg bruke tid på å legge opp en strategi som er skreddersydd for din bolig. Målet vårt er naturligvis høyest mulig pris i markedet, og det er svært viktig for meg at du som min kunde føler deg involvert under hele salgsprosessen, mens det naturligvis er jeg som skal gjøre jobben!

Jeg håper å vinne din tillitt, den skal jeg gjøre meg verdig!

Bolig solgt i 2018

Kjerstin er meget profesjonell i alle ledd og særdeles dyktig på selve meglerarbeidet.
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for Kittil B Berg i 2018

Kjerstin gjorde en god jobb for oss. Hun gir raske og tydelige tilbakemeldinger på henvendelser, og vi opplevde hele prosessen som veldig ryddig og profesjonell. Vi følte oss godt ivaretatt og er trygge på at leiligheten vår ble s... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt i 2018

Veldig fornøyd med Kjerstin! Kreativ styling av leilighet. God hjelp ved salg, og kjøp, også. Lett å samarbeide med. Gode råd under hele prosessen.
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Kjerstin Falkum

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Kjerstin Falkum

Detaljer

Vurdering 5 av 5 stjerner
Vurderinger 60 vurderinger
Referanser 36 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 10 boliger til salgs siste måned
 

Sosiale medier

Meglerkontoret

Schala & Partners
Carl Berner
Trondheimsveien 111
0565 Oslo