Kjell Olav Bårdseng - Eiendomsmegler MNEF

Kjell Olav Bårdseng

Eiendomsmegler MNEF PrivatMegleren - Lillestrøm
92 omtaler
Ønsker du en god selger og samtidig en erfaren, trygg og pålitelig megler? Da kan du kontakte meg, Kjell Olav Bårdseng!

Jeg er født og oppvokst i Nittedal. Startet som megler i Notar på Lillestrøm i 1998. I 2004 åpnet jeg mitt eget Notarkontor i Sarpsborg, hvor jeg var eier, daglig leder og megler. Dette kontoret solgte jeg sommeren 2018 og flyttet tilbake til Romerike. Jobber nå for Privatmegleren Lillestrøm, i de samme lokalen som jeg forlot desember 2003.

Erfaringen, kunnskapen og ferdighetene som har jeg har opparbeidet meg vil være til stor nytte og glede for deg som kunde. Jeg har i alle år hatt varige høye prestasjoner, og har god erfaring fra de fleste typer salgssituasjoner. Jeg har et godt rykte og er kjent for å være veldig god i budrunder. Det sies at jeg er en real og jordnær megler som ønsker det beste for både kjøper og selger. På kundetilfredshetsmålinger ligger jeg blant de beste i landet.

Jeg kjenner markedet og setter meg godt inn i de objektene jeg skal selge. Jeg er på visningene, jeg kjører budrundene, jeg holder kontraktsmøtene og det er jeg som er med på overtagelsen. Omsetter alle typer eiendommer.

Kontakt meg om du skal selge!
Vis mer Skjul

Omtaler

5
97 %
4
3 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Kjell Olav Bårdseng til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 92 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg