Kjell Olav Bårdseng

5 / 5 KARAKTER
51 Vurderinger
34 Referanser
Daglig leder / Ansvarlig megler MNEF / Notar - Sarpsborg

Ønsker du en god selger og samtidig en erfaren, trygg og pålitelig megler? Da bør du kontakte meg, Kjell Olav Bårdseng!

Jeg startet som megler i Notar på Lillestrøm i 1998. Erfaringen, kunnskapen og ferdighetene som har jeg har opparbeidet meg vil være til stor nytte og glede for deg som kunde. I 2004 åpnet jeg mitt eget Notarkontor i Sarpsborg, hvor jeg er eier, daglig leder og megler. Jeg har i alle år hatt varige høye prestasjoner, og har god erfaring fra de fleste typer salgssituasjoner. Jeg har et godt rykte og er kjent for å være veldig god i budrunder. Det sies at jeg er en real og jordnær megler som ønsker det beste for både kjøper og selger. På kundetilfredshetsmålinger i Notar ligger jeg blant de beste i landet.

Jeg kjenner markedet og setter meg godt inn i de objektene jeg skal selge. Jeg skriver selv salgsoppgavene, velger bildene, jeg er på visningene, jeg kjører budrundene, jeg holder kontraktsmøtene og det er jeg som er med på overtagelsen. Jeg betjener i hovedsak Sarpsborg og Fredrikstad, men påtar meg også på meg salgsoppdrag utenfor mitt kjerneområde. Jeg omsetter alle typer eiendommer.

Jeg gir deg Notars unike salgsgaranti;
intet salg - ingen regning - ingen bindingstid!

Kontakt meg om du skal selge!

Bolig solgt for ReferanseMonica Nordheim i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Alle trinn fra prisvurdering og fram til salg av boligen har vært håndtert fortreffelig. Jeg fikk gode råd rundt klargjøring av boligen før salg, slik at den kunne fremstå best mulig. Markedsføringen av leiligheten på Finn, Faceb... Les mer

Bolig solgt i 2017

Jeg er veldig godt fornøyd med jobben som ble gjort i forbindelse med salget av min bolig. Megler var veldig informativ under hele prosessen, og ikke minst pliktoppfyllende og ryddig. NOTAR Sarpsborg kan anbefales på det sterkeste.
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for Terje Sandvig i 2017

Vi er veldig fornøyde med salget og helheten i denne prosessen. Så vi vil trygt anbefale NOTAR og Kjell Olav Bårdseng til familie og bekjente.
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Kjell Olav Bårdseng

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Kjell Olav Bårdseng

Detaljer

Vurdering 5 av 5 stjerner
Vurderinger 51 vurderinger
Referanser 34 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 7 boliger til salgs siste måned
 

Sosiale medier

Meglerkontoret

Notar
Sarpsborg
Sandesundsveien 9
1701 Sarpsborg