Kenneth Johansen - Eiendomsmeglerfullmektig

Kenneth Johansen

Eiendomsmeglerfullmektig EiendomsMegler 1 - Trondheim Sentrum
23 omtaler
Det viktigste for meg er at du som boligselger føler deg trygg under salgsprosessen. Når du velger meg som din eiendomsmegler jobber vi sammen for å oppnå best mulig pris for din bolig. Dette gjør vi ved å skreddersy salgsprosessen for nettopp din bolig. Det viktigste er at ingenting overlates til tilfeldighetene. Jeg har et ekstremt øye for detaljer. Som følge av dette har jeg håndplukket et meget dyktig team, med blant annet fotografer, takstmenn og stylister, som alle bidrar til å gjør det lille ekstra for at du skal få ditt best mulige salg!

Hos EiendomsMegler1 Midt-Norge får du ikke bare en megler som kjenner området. Du får en megler som ser verdien i det du har skapt, vet hvordan potensielle kjøpere tenker og har de rette verktøyene for å nå dem. Vi er opptatt av nytenking og innovasjon, og bruker avanserte digitale verktøy som gjør at du får tak i kjøpere som er på jakt etter nettopp din bolig.

Du skal kunne kreve en megler som alltid er tilgjengelig for deg og potensielle budgivere.
Som megler gjør jeg mitt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd. Målet mitt er det samme som ditt – å få høyest mulig pris! Jeg er ikke fornøyd før du er det. Når salget er gjennomført skal du være så tilfreds at du ikke vil nøle med å anbefale meg videre til alle du kjenner.

Jeg har en spennende måte å selge bolig på, hvis du synes dette høres interessant ut, ikke nøl med å ta kontakt! Du når meg på tlf: 476 25 675 eller e-post: Kenneth.Johansen@em1.no
Vis mer Skjul

Omtaler

5
96 %
4
4 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Kenneth Johansen til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 23 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg