Kenneth Graarud Olsen - Eiendomsmeglerfullmektig

Kenneth Graarud Olsen

Eiendomsmeglerfullmektig Krogsveen - Hasle
32 omtaler
Salg av eiendom bør ikke overlates til tilfeldighetene.

Kvalitet, service og trygghet er svært viktig for meg. Jeg guider og hjelper deg fra A til Å. Jeg overlater ingenting til tilfeldighetene og jobber iherdig for at du skal få en god opplevelse ved å bruke meg som din megler og samarbeidspartner. Jeg er svært stolt og ydmyk over den tilliten jeg blir vist når jeg forvalter mine kunders formue og fremtid. Mitt fokus er å sette oss i best mulig posisjon for å lykkes.

Gode resultater og enestående opplevelser er det jeg brenner for. Derfor er det viktigste for meg å ivareta dine interesser og ta deg gjennom hele prosessen på en trygg og tillitsfull måte, gjennom profesjonell rådgivning, tilgjengelighet og god oppfølgning.

Dersom du ønsker en megler som er god til å forhandle, engasjerer seg og evner å skape tillit til alle parter, mener jeg å være rette megler for deg. Svært mange av henvendelsene jeg mottar vedrørende salg, er tidligere tilfredse kunder som ønsker å benytte meg og jeg får også hyppige henvendelser fra nye kunder som har fått meg anbefalt av venner og kjente.

Arbeidserfaring

Butikksjef Oslo Komplett Jun 2012 - Jul 2016
Daglig leder PUP-Fredrikstad Komplett Mar 2011 - Jun 2012
Vis mer Skjul

Omtaler

5
97 %
4
3 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Kenneth Graarud Olsen til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 32 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg