1
Søk postnummer
2
Velg eiendomsmegler
3
Skriv henvendelse
Eiendomsmeglerguiden.no profil: Karoline Fredheim Nilssen - Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Karoline Fredheim Nilssen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Eiendomsmegler Vest - Bergen sentrum Starvhusgaten
4.8 / 5 KARAKTER
19 Vurderinger
9 Referanser

Takk for at du tok turen innom siden min! Jeg heter Karoline Fredheim Nilssen, født og oppvokst i Bergen, har en bachelorgrad fra BI i Bergen og jobber til daglig som eiendomsmeglerfullmektig i Eiendomsmegler Vest i Bergen sentrum.

Målet mitt er at alle mine kunder skal være fornøyd og få en god opplevelse i møte med meg som megler – gjerne det lille ekstra. Jeg ser på valg av megler som en investering og ikke en kostnad. I jobben min tilbyr jeg en profesjonell meglertjeneste der alt blir gjort for å sikre best mulig salgspris på en trygg og effektiv måte. Jeg sørger for å få frem hele verdien av din bolig og finne den ene kjøperen som har vilje og evne til å betale maksimalt av hva boligen er verdt. Jeg er der for kundene mine hele tiden og jeg mener at nøkkelen til suksess er et trygt og godt samarbeid mellom kunde og megler. Kvalitet i bilder og materiell, bredde i markedsføring og personlig oppfølging er avgjørende. Jeg gjør jobben fra A-Å, men er samtidig opptatt av at mine kunder til en hver tid er informert om hvordan prosessen ligger an.

Det å selge eiendom er for de fleste av oss blant de viktigste økonomiske disposisjonene vi foretar oss gjennom livet. Derfor er det viktig at det skjer på en trygg måte. Jeg sørger for at selger og kjøper får god oppfølging gjennom hele prosessen.

På visning er jeg opptatt av å presentere kundens bolig på best mulig måte. Jeg vil rådgi selger grundig før fotografering og visning slik at vi sammen oppnår det beste resultatet.

Jeg hører gjerne fra deg dersom du ønsker et tilbud på salg av din bolig eller om det skulle være andre spørsmål vedrørende kjøp og salg av din bolig.

Jeg er tilgjengelig på tlf: 46 93 23 41 eller epost: karoline.nilssen@emvest.no.

Siste vurderinger

Bolig solgt for Kristin Kartveit Lindbjerg i 2016

Karoline er en flink og dyktig eiendomsmegler. Hun står på å gir deg gjerne råd på hvordan dere kan få leiligheten til å se bra ut og hva som evt må gjøres.
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for ReferanseHelge Hellevik i 2016

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Karoline kan du stole på. Hun er klar i sin forklaring hva et salg betyr og hvordan prosessen foregård.

Bolig solgt for Torstein Alfheim i 2016

Karoline Fredheim Nilssen er en smilende og livlig ung dame som liker jobben sin! En som setter seg godt inn i salgsprospektet, og som ønsker det aller beste for selger. Hun avdekker de behov som trengs for å få salgsprospektet ti... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Karoline Fredheim Nilssen

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Karoline Fredheim Nilssen

Detaljer

Vurdering 4.8 av 5 stjerner
Vurderinger 19 vurderinger
Referanser 9 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 1 boliger til salgs siste måned
 

Sosiale medier

Meglerkontoret

Eiendomsmegler Vest
Bergen sentrum Starvhusgaten
Starvhusgaten 2B
5014 Bergen
Eiendomsmegler Vest  - Bergen sentrum Starvhusgaten