1
Søk postnummer
2
Velg eiendomsmegler
3
Skriv henvendelse
Eiendomsmeglerguiden.no profil: Jørgen Swensen - Eiendomsmegler MNEF / Partner

Jørgen Swensen

Eiendomsmegler MNEF / Partner / PrivatMegleren - Aksept
4.9 / 5 KARAKTER
144 Vurderinger
68 Referanser

Personlig har jeg jobbet i over 10 år som eiendomsmegler med over 850 boligsalg bak meg. Dette er mine selgere og kjøpere sin trygghet på at oppdraget blir gjennomført med høy grad av profesjonalitet og mitt hovedfokus er "oppfølging". Mine kjøpere og selgere skal alltid kunne få tak i meg, og en salgsprosess skal gjennomføres med (mye og) god energi. Jobben gjennomføres strukturert og alene, uten noen grad av assistenter som gjør meglers jobb.

Privatmegleren Aksept har vært et lokalt meglerkontor i 25 år med gode salg i bydelen samt østover og vestover. Vi skal være din foretrukne eiendomsmegler med høy kompetanse, en trygg salgsopplevelse og en pris som er den beste i det gjeldende markedet.
Vi er stolte vinnere av "Markedsleder på St.Hanshaugen" 6 år på rad. Vårt konsept er annerledes og vi ønsker ikke å være en i mengden, vi ønsker å være det beste alternativet.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat på 915 69 768

Siste vurderinger

Bolig solgt i 2017

Jobber selv om eiendomsmegler i Oslo og ønsket å styre store deler av prosessen selv. Det vil si at jeg brukte egen stylist og fotograf m.m. Det som var viktig for meg i denne prosessen var å bruke en eiendomsmegler som leverer va... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for ReferanseFleming Dahl i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Jeg vil sterkt anbefale Jørgen Swensen. Jørgen fremstår 100 % profesjonell og er en suveren dyktig selger og megler. Han har under hele salgsprosessen fulgt meg tett opp og hele tiden levert i h.t. avtaler. Han har faktisk levert... Les mer

Bolig solgt i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Jeg hadde møter med flere meglere før jeg skulle selge min leilighet på Majorstua. Jeg valgte Jørgen fordi han gir et solid inntrykk, er seriøs, faglig dyktig og skikkelig hyggelig. Jeg er veldig fornøyd med valg av megler og med ... Les mer

Salgsoversikt for Jørgen Swensen

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Jørgen Swensen

Detaljer

Vurdering 4.9 av 5 stjerner
Vurderinger 144 vurderinger
Referanser 68 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 28 boliger til salgs siste måned
 

Sosiale medier

Meglerkontoret

PrivatMegleren
Aksept
Akersbakken 39
0172 Oslo
PrivatMegleren - Aksept

Meglerteam

Andel av boliger solgt sammen med andre meglere