Personlig har jeg jobbet i over 11 år som eiendomsmegler med over 1000 boligsalg bak meg. Dette er mine selgere og kjøpere sin trygghet på at oppdraget blir gjennomført med høy grad av profesjonalitet og mitt hovedfokus er "oppfølging". Mine kjøpere og selgere skal alltid kunne få tak i meg, og en salgsprosess skal gjennomføres med (mye og) god energi. Jobben gjennomføres strukturert og alene, uten noen grad av assistenter som gjør meglers jobb.

Privatmegleren Aksept har vært et lokalt meglerkontor i 25 år med gode salg i bydelen samt østover og vestover. Vi skal være din foretrukne eiendomsmegler med høy kompetanse, en trygg salgsopplevelse og en pris som er den beste i det gjeldende markedet.
Vi er stolte vinnere av "Markedsleder på St.Hanshaugen" 7 år på rad. Vårt konsept er annerledes og vi ønsker ikke å være en i mengden, vi ønsker å være det beste alternativet.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Fremhevede vurderinger

Bolig solgt for ReferanseSondre Fagerberg i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Det var absolutt en god erfaring å bruke Jørgen Swensen som eiendomsmegler. Fra informasjonsmøte før vi valgte megler, og helt frem til vi hadde kontraktsmøte med kjøper, var det både lettvint og føltes trygt å være boligselger. ... Les mer

Salgsoversikt for Jørgen Swensen

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Jørgen Swensen

Detaljer

Vurdering 4.9 av 5 stjerner
Vurderinger 175 vurderinger
Referanser 83 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 16 boliger til salgs siste måned
 

Sosiale medier

Meglerteam

Andel av boliger solgt sammen med andre meglere