Jon Sataøen

5 / 5 KARAKTER
17 Vurderinger
10 Referanser
Salgssjef/Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Aktiv Eiendomsmegling - Bergen Sentrum

Mine styrker som megler er at jeg er en folkelig og dønn ærlig type med tanke på forventninger og jobben jeg skal levere. Ved siden av dette er jeg en energisk person med ekstremt høy arbeidsinnsats.

Jeg går av prinsipp aldri i dress og spisse sko, og synes fint lite om den typiske "megler" stilen. Jeg skjønner ikke hvorfor vi meglere skal kle oss og fremstå som om vi er så mye bedre enn folk flest.

Etter hundrevis av kundemøter vet jeg etter tilbakemeldinger fra tidligere kunder at det er kombinasjonen faglig tyngde, bunnsolid plan for salget og sterkt dokumenterte resultater som ofte gjør at jeg blir valgt.

Budrunden er noe av det kjekkeste med min jobb. Det er her du som selger skal få igjen for din investering i akkurat meg! Budrunden bygges slik at du som selger og jeg som megler vet at etter hver eneste budrunde har vi fått maksimalt ut av hva markedet er villig til å betale i kroner og ører.

Fremhevede vurderinger

Bolig solgt for ReferanseJens E. Gulowsen i 2016

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Megler Jon Sataøen har gjort en veldig bra jobb for oss. Han var med og gav gode råd da vi kjøpte ny bolig, og han har stått på for å selge våre respektive leiligheter. Jeg har et veldig godt inntrykk av ham som megler. Han er ryd... Les mer

Bolig solgt for ReferanseInge Andersland i 2016

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Jon bidrog med entusiasme og kompetanse i salgsprosessen. Det var gøy å selge bolig sammen med ham, og i forbindelse med visning og budrunde fikk han virkelig vist at han kan faget sitt.

Bolig solgt for Simen Barmoen i 2016

Jon var en utmerket og dyktig megler. Han var alltid kjapp til å svare på mine henvendelser, og gjorde salget av min leilighet til en behagelig opplevelse. Videre har han en hyggelig væremåte, og man føler at man er i trygge hende... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Jon Sataøen

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Jon Sataøen

Detaljer

Vurdering 5 av 5 stjerner
Vurderinger 17 vurderinger
Referanser 10 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 4 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier

Meglerkontoret

Aktiv Eiendomsmegling
Bergen Sentrum
Christian Michelsens gate 4
5012 Bergen