John Granly Steen

4.9 / 5 KARAKTER
140 Vurderinger
76 Referanser
Eiendomsmegler MNEF / PrivatMegleren Drammen

Klikk på min hjemmeside: www.johngranlysteen.com

Ønsker du en høyest mulig pris for din bolig?

Skal du selge bolig bør du velge en erfaren, høyt utdannet og selgende Eiendomsmegler MNEF.

Hvordan type boliger selger jeg.
Jeg påtar meg salg av bruktbolig, prosjektsalg, fritidsbolig, tomter og salg av eiendom direkte til privat og utbyggermarkedet.

Hvordan selger jeg din bolig.
Dere får en Eiendomsmegler som gjør sitt ytterste for at du skal få en høyest mulig pris for din bolig samt en profesjonell og faglig dyktig gjennomføring av salget og et raskt og sikkert oppgjør.
Jeg har fokus på å gjøre gode eiendomssalg for mine kunder. Jeg skreddersyr en egen fremdriftsplan i samarbeid med hver enkelt kunde.
Jeg har lang erfaring og har omsatt en rekke eiendommer i markedets høyre prisklasse. Jeg er svært løsningsorientert, og kombinert med høy arbeidsmoral og et stort fokus på service sørger jeg for at kjøper og selger føler seg godt ivaretatt i hele prosessen. Jeg har høy yrkesstolthet for mitt « HÅNDVERK » og tar selv alle deler av salgsprosessen, fra befaring til visning og budrunde til kontrakt. Jeg er også diskret, og har gjennomført handler utenfor markedets/medias søkelys.
Jeg har spesielt fokus på mitt arbeid på visningene og ulike strategier i budrunden.
Jeg benytter en egen fotograf som yter det lille ekstra. Fotografen tar alt fra Deluxe bilder, mastefoto med 26 meters mast, nattfoto, flyfoto og spot bilder. Fotografen tar seg god tid og leverer særdeles høy kvalitet. Hjemmeside: www.bolig-eiendomsfoto.no
Jeg tilbyr også video på finn.no. Hjemmeside: www.zovenfra.no
Egen boligstylist med bred kompetanse og mange års erfaring innenfor boligstyling. Boligstylisten kan tilby alt fra en enkel befaring til full møblering. Alle våre kunder har 1 boligrådgivertime med vår boligstylist. Hjemmeside: www.klartilvisning.no
Egen profesjonell, erfaren og faglig dyktig takstmann ved navn Terje Næss og Helge Jensen.
Jeg har et stort nettverk innenfor bankvirksomhet med særdeles dyktige og kunnskapsrike samarbeidspartnere som gir deg særdeles god rådgivning. De gir deg en rask behandling og meget god oppfølging i forbindelse med søknad om boliglån. De bistår også med alle andre sider innenfor bankvirksomhet.

Arbeidserfaring.
Privatmegleren Drammen – Liavaag Eiendom AS.
Eie Eiendomsmegling AS Ullern – In – Vest Eiendomsmegling AS.
Eiendomsmegler 1 AS.
Areal Eiendomsmegling AS.

Utdannelse:
Eiendomsmeglerbrev beskyttet tittel fra Finanstilsynet. Anses like kvalifiserte som advokatene til å utføre meglingstjenester. Medlem av Norges Eiendomsmeglerforbund.
Handelshøyskolen BI Oslo. Bachelor i Eiendomsmegling. 3 årlig studie.
The Norwegian School og Business Studies. Eiendomskonsulent. 1 årlig studie.

Mine egenskaper og spesialiteter
Jeg finner alltid det unike i hver eiendom. Høyt fokus på god og tett oppfølging av både kjøper og selger i hele prosessen. Jeg holder alltid det jeg lover. Tilgjengelighet utover normalen. Meget god lokalkunnskap. Svært kunnskapsrik og selgende som person.

Viktig for meg i jobben for deg.
Fokus på kvalitet, trygghet og fornøyde kunder. Høyest mulig pris for kundene mine er svært viktig og det er min oppgave å legge til rette for dette. Jeg ønsker å hjelpe andre mennesker til gode løsninger. Mitt mål er at alle mine kunder anbefaler meg videre.

Hvem er jeg.
John Granly Steen
Address: Lusevjaveien 11 3055 Krokstadelva
Tel: 936 93... / E-mail:
Homepage: www.johngranlysteen.com
Date og birth: 20.03.1982 / Nationality: Norwegian

Fremhevede vurderinger

Bolig solgt for ReferanseMarthe Skog Johansen i 2014

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Vi fikk veldig god oppfølging og god informasjon gjennom hele prosessen. Det ble lagt stor vekt på kvalitet, presentasjon og alt ble gjort veldig profesjonelt. Fra vi kontaktet megler til huset ble solgt gikk det under 3 uker, ... Les mer

Bolig solgt for Kari Johanne Sandholt i 2014

Vi valgte John Granly Steeen da vi skulle selge huset vårt fordi han ga et positivt og tillitvekkende førsteinntrykk. Det viste seg å være et klokt valg,- vi er veldig fornøyd med måten salget ble gjennomført på,- følte oss trygge... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for ReferansePer Christian Lervik i 2014

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Meget godt fornøyd gjennom hele prosessen! Tett oppfølging. Tilgjengelig. God informasjon. Sympatisk person som inviterer til tillit. Profesjonell megler som på det sterkeste kan anbefales.

Salgsoversikt for John Granly Steen

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for John Granly Steen

Detaljer

Vurdering 4.9 av 5 stjerner
Vurderinger 140 vurderinger
Referanser 76 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 19 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier

Meglerkontoret

PrivatMegleren Drammen
Haugesgate 17
3019 Drammen

Meglerteam

Andel av boliger solgt sammen med andre meglere