Joakim Bjøntegård - Partner / Eiendomsmegler MNEF

Joakim Bjøntegård

Partner / Eiendomsmegler MNEF PrivatMegleren - Aksept
199 omtaler
Jeg har jobbet som eiendomsmegler i snart 10 år med over 750 boligsalg bak meg. Dette er mine selgere og kjøpere sin trygghet på at oppdraget blir gjennomført med høy grad av profesjonalitet, og mitt hovedfokus er å ha et høyt fokus på detaljer for å overlate minst mulig til tilfeldighetene. Mine kjøpere og selgere skal alltid kunne få tak i meg, og en salgsprosess skal gjennomføres med (mye og) god energi. Jobben gjennomføres strukturert og alene, uten noen grad av assistenter som gjør meglers jobb.

Privatmegleren Aksept har vært et lokalt meglerkontor i 25 år med gode salg i bydelen samt østover og vestover. Vi skal være din foretrukne eiendomsmegler med høy kompetanse, en trygg salgsopplevelse og en pris som er den beste i det gjeldende markedet.

Vi er stolte vinnere av "Markedsleder på St.Hanshaugen" 7 år på rad. Vårt konsept er annerledes og vi ønsker ikke å være en i mengden, vi ønsker å være det beste alternativet.

Vårt mål er at:
- Din annonse
- Ditt prospekt
- Din visning
- Din budrunde
Skal bli den beste vi noensinne har hatt!

Vi tilbyr også produktet Klikk som er ny og banebrytende digital markedsføring og Mitt Boligsalg som er et app-basert verktøy for å enklere holde seg oppdatert på egen bolig ila salgsperioden.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat på 952 00 231.
Vis mer Skjul

Omtaler

5
95 %
4
5 %
3
0 %
2
0 %
1
1 %
Vil du anbefale Joakim Bjøntegård til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 199 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg