Jeg har jobbet som eiendomsmegler i snart 10 år med over 750 boligsalg bak meg. Dette er mine selgere og kjøpere sin trygghet på at oppdraget blir gjennomført med høy grad av profesjonalitet, og mitt hovedfokus er å ha et høyt fokus på detaljer for å overlate minst mulig til tilfeldighetene. Mine kjøpere og selgere skal alltid kunne få tak i meg, og en salgsprosess skal gjennomføres med (mye og) god energi. Jobben gjennomføres strukturert og alene, uten noen grad av assistenter som gjør meglers jobb.

Privatmegleren Aksept har vært et lokalt meglerkontor i 25 år med gode salg i bydelen samt østover og vestover. Vi skal være din foretrukne eiendomsmegler med høy kompetanse, en trygg salgsopplevelse og en pris som er den beste i det gjeldende markedet.

Vi er stolte vinnere av "Markedsleder på St.Hanshaugen" 7 år på rad. Vårt konsept er annerledes og vi ønsker ikke å være en i mengden, vi ønsker å være det beste alternativet.

Vårt mål er at:
- Din annonse
- Ditt prospekt
- Din visning
- Din budrunde
Skal bli den beste vi noensinne har hatt!

Vi tilbyr også produktet Klikk som er ny og banebrytende digital markedsføring og Mitt Boligsalg som er et app-basert verktøy for å enklere holde seg oppdatert på egen bolig ila salgsperioden.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat på 952 00....

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Fremhevede vurderinger

Bolig solgt for ReferanseMaren Solhjem i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Joakim var et ekstremt bra valg av megler, som også ga meg prisen jeg ønsket i et vanskelig marked. Han var god gjennom hele prosessen, både mot meg og mot potensielle kjøpere. Joakim var ekstremt ryddig og strukturert gjennom pro... Les mer

Bolig solgt for ReferanseAnders Erikstad Vogt i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Joakim solgte boligen vår våren 2017. Han fremstår som meget kunnskapsrik og pålitelig, alltid tilgjengelig, gir gode råd underveis og leser markedet godt. Da vi plutselig måtte selge bolig 3 måneder før planlagt kastet han seg ru... Les mer

Bolig solgt for Tomas Larsen i 2017

Dyktig og ordentlig megler som kjenner området veldig godt og hjalp meg med å oppnå en god pris på boligen min. I tillegg solgte jeg mens jeg selv bodde utenbys og det gikk og veldig smertefritt og greit. Kan anbefale Joakim på det varmeste.
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Joakim Bjøntegård

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Joakim Bjøntegård

Detaljer

Vurdering 5 av 5 stjerner
Vurderinger 105 vurderinger
Referanser 52 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 33 boliger til salgs siste måned
 

Sosiale medier

Meglerteam

Andel av boliger solgt sammen med andre meglere