Ingrid Hagemo Sæther - Eiendomsmeglerfullmektig

Ingrid Hagemo Sæther

Eiendomsmeglerfullmektig EiendomsMegler 1 - Trondheim Valentinlyst
29 omtaler
Kjøp og salg av eiendom er en av de største investeringene man gjør i livet. I hver persons hjem ligger det mye følelser og mange minner. Som megler er det viktig for meg å forvalte disse verdiene med høy kvalitet, og aldri overlate noe til tilfeldighetene.

Jeg er en engasjert og systematisk eiendomsmegler som lever av fornøyde kunder. I dag jobber jeg for Eiendomsmegler1 Midt-Norge. Selskapets ansatte innehar solid faglig kompetanse, høy servicegrad og mange års erfaring med eiendomsmegling. Som markedsledere i flere år på rad har vi tilgangen til markedets ferskeste budgivere/interessenter.

Mitt mål er at du som kunde skal bli fornøyd med salgsprisen, men også at du skal føle deg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Det er markedet som bestemmer verdien på boligen din, men på veien dit er det mange vurderinger vi skal gjøre sammen slik at prisen på din bolig blir best mulig.

Kjøper eller selger du bolig gjennom meg får du en trygg og tillitsskapende prosess med en omsorgsfull megler som følger opp kundene og som holder det hun lover.

ingrid.saether@em1.no
98800359
Vis mer Skjul

Omtaler

5
100 %
4
0 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Ingrid Hagemo Sæther til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 29 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg