Jeg er en av de eiendomsmeglerne som ikke gir meg. Flere ganger har det skjedd at selger har vært fornøyd med prisen før jeg er det!

Stoler du på at SMS-ene de fleste meglere sender ut skal gjøre jobben? Eller er du enig i at det er MYE mer effektivt å ta opp telefonen, snakke interessentene gode og varme for dermed å lande de skikkelig gode boligsalgene?

Jeg lener meg ikke tilbake i stolen og venter på at noe skal skje, men kontakter og følger opp hver eneste interessent helt til jeg er sikker på at jeg har fått ut det potensialet som finnes. Det burde være et minstekrav, men det er et fåtall som jobber slik jeg gjør.

Vil du ha en eiendomsmegler som vil litt mer? Da må du ta kontakt med meg når du skal selge bolig.

Blant tidligere kunder er det bred enighet om at jeg er verdt hver eneste krone - se bare i referanselisten min her på Eiendomsmeglerguiden.

Med erfaring fra Advokat Torbjørn Ek AS, Advokatfirmaet Schjødt, DNB Eiendom og nå PRIVATmegleren Allé på Skillebekk, vet jeg hva som skal til for å lykkes som megler: God teft, omtanke for kundene, knallhard salgsinnsats og det aller mest grunnleggende - tillit!

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Fremhevede vurderinger

Bolig solgt for Sidsel Meyer Heum i 2017

Hildegunn Sande har vist seg som en meget dyktig megler. Hun er effektiv, klar, sjarmerende og hyggelig. Hun kan sitt fag og vet å holde hodet kaldt også når situasjonen er vanskelig, hun mister aldri tråden eller optimismen. Vi ... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt i 2017

Hildegunn is a megler who is capable of seeing the market for what it is, and aligning her client with it. She sets correct expectations for what will happen and is truly capable of getting you the best price possible. She is a pl... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt i 2017

Hildegunn var veldig tilstede og "på" fra første dag. Hun var svært tydelig og energisk gjennom hele prosessen. Hun hadde gode anbefalinger når det gjaldt strategi, forberedelser og gjennomføring. Hun var alltid tilgjengelig og va... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Hildegunn Sande

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Hildegunn Sande

Detaljer

Vurdering 4.9 av 5 stjerner
Vurderinger 99 vurderinger
Referanser 51 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 5 boliger til salgs siste måned
Anbefalt Anbefalt av Eiendomsmeglerguiden.no

Sosiale medier