Henrik Skårdal - Partner/Eiendomsmegler

Henrik Skårdal

Partner/Eiendomsmegler Schala & Partners - Torshov
79 omtaler
Mitt mål er å gjøre deg som kunde 100% fornøyd ved å levere kvalitet i alle ledd. Du skal oppfatte salg av bolig som en trygg, ryddig, oversiktlig og ikke minst lønnsom prosess.

Jeg skal først og fremst sørge for trygghet når det kommer til ditt boligsalg. Jeg gjør alt selv og har til en hver tid fullstendig kontroll over prosessen. Dette sørger jeg for ved å ha gode rutiner og ikke minst nøysomhet gjennom hele salget. Det er meg som tar hver eneste visning og meg som snakker med hver eneste interessent underveis.
Når alt det trygge er på plass så er målet mitt at det skal være mest mulig lønnsomt å bruke meg. Når vi setter i gang salgsprosessen er jeg med deg helt fra første møte til overtakelsen finner sted. Jeg utbedrer en helt konkret plan angående markedsføring, visninger og budrunde - her overlater jeg ikke noe til tilfeldighetene. Dette gjør at du får flest mulig interessenter til leiligheten, dette genererer flere budgivere og til slutt når en høyest mulig markedspris for nettopp din leilighet.

Kontakt meg for en uforpliktende prat.
Tlf. 477 82 557
Mail: hsk@schalapartners.no
Vis mer Skjul

Omtaler

5
100 %
4
0 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Henrik Skårdal til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 79 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg