Når jeg skal selge boligen din vil jeg selge den til høyest mulig pris! For å oppnå dette skal salgsprosessen baseres på tilgjengelighet, kunnskap, erfaring og gode råd fra en hyggelig og blid lokalmegler som alltid er tilgjengelig for deg!
Meg behøver du ikke bekymre deg for å ta kontakt med eller stille "dumme" spørsmål, bolig er det kjæreste og dyreste vi eier og absolutt ikke noe man gjør hver dag.
Det som skiller meg ut er mitt fokus på detaljer. Fra vårt første møte setter jeg meg grundig inn i din leilighet og situasjon og sammen legger vi opp videre fremdrift tilpasset bolig og den målgruppen vi bør rette oss mot. Detaljer og layout på markedsmateriell og ikke minst boligens fremtoning bruker jeg veldig mye tid på. Salgsoppgaver og annonser skal være tiltalende og trekke oppmerksomhet og bildene skal vise leiligheten fra sin absolutt beste side. Jeg kommer ofte med lister på tiltak til hva som bør flyttes, endres eller kjøpes inn, jeg er med min faste fotograf på foto og om nødvendig samarbeider jeg med noen av byens beste stylister om selger skulle ønske å overlate alt til profesjonelle.

Går du med salgsplaner, behøver en verdivurdering eller kun ønsker en boligprat, ta kontakt da vel!

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Bolig solgt for ReferanseLine Vinje Lorentzen-Lund i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Det er andre gang vi bruker Helene Molle til salg av leilighet her i Oslo. Vi hadde aldri vurdert å bruke en annen megler! Helene er utrolig dyktig, hun er ærlig og nøye, hun forteller akkurat hva vi kan forvente av salget og hva ... Les mer

Bolig solgt for Peter S. Callister i 2017

Helene gjorde salg av leiligheten vår til en sømløs og fornøyelig opplevelse. Vi fikk grundig oppfølging under hele prosessen og hun sørget for at alle formalitetene rundt et eiendomssalg ble tilstrekkelig kommunisert og utført. L... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Bolig solgt for ReferanseStian Storrvik i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Proff er vel det mest dekkende ordet for å beskrive prosessen med Helene. Hun visste nøyaktig hva som skulle til, og stilte krav til meg som selger. Hun satt meg i kontakt med de rette folkene, og vi fikk solgt leiligheten min på ... Les mer

Salgsoversikt for Helene Molle

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Helene Molle

Detaljer

Vurdering 4.9 av 5 stjerner
Vurderinger 228 vurderinger
Referanser 79 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 11 boliger til salgs siste måned
 

Sosiale medier