Helene Molle - Partner/Eiendomsmegler

Helene Molle

Partner/Eiendomsmegler Schala & Partners - Sagene
282 omtaler
Når jeg skal selge boligen din vil jeg selge den til høyest mulig pris! For å oppnå dette skal salgsprosessen baseres på tilgjengelighet, kunnskap, erfaring og gode råd fra en hyggelig og blid lokalmegler som alltid er tilgjengelig for deg!
Meg behøver du ikke bekymre deg for å ta kontakt med eller stille "dumme" spørsmål, bolig er det kjæreste og dyreste vi eier og absolutt ikke noe man gjør hver dag.
Det som skiller meg ut er mitt fokus på detaljer. Fra vårt første møte setter jeg meg grundig inn i din leilighet og situasjon og sammen legger vi opp videre fremdrift tilpasset bolig og den målgruppen vi bør rette oss mot. Detaljer og layout på markedsmateriell og ikke minst boligens fremtoning bruker jeg veldig mye tid på. Salgsoppgaver og annonser skal være tiltalende og trekke oppmerksomhet og bildene skal vise leiligheten fra sin absolutt beste side. Jeg kommer ofte med lister på tiltak til hva som bør flyttes, endres eller kjøpes inn, jeg er med min faste fotograf på foto og om nødvendig samarbeider jeg med noen av byens beste stylister om selger skulle ønske å overlate alt til profesjonelle.

Går du med salgsplaner, behøver en verdivurdering eller kun ønsker en boligprat, ta kontakt da vel!

Utdanning

Bachelor eiendomsmegling BI 0 - 0
Vis mer Skjul

Omtaler

5
95 %
4
4 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Helene Molle til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 282 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg