Når jeg skal selge boligen din vil jeg selge den til høyest mulig pris! For å oppnå dette skal salgsprosessen baseres på tilgjengelighet, kunnskap, erfaring og gode råd fra en hyggelig og blid lokalmegler som alltid er tilgjengelig for deg!
Meg behøver du ikke bekymre deg for å ta kontakt med eller stille "dumme" spørsmål, bolig er det kjæreste og dyreste vi eier og absolutt ikke noe man gjør hver dag.
Det som skiller meg ut er mitt fokus på detaljer. Fra vårt første møte setter jeg meg grundig inn i din leilighet og situasjon og sammen legger vi opp videre fremdrift tilpasset bolig og den målgruppen vi bør rette oss mot. Detaljer og layout på markedsmateriell og ikke minst boligens fremtoning bruker jeg veldig mye tid på. Salgsoppgaver og annonser skal være tiltalende og trekke oppmerksomhet og bildene skal vise leiligheten fra sin absolutt beste side. Jeg kommer ofte med lister på tiltak til hva som bør flyttes, endres eller kjøpes inn, jeg er med min faste fotograf på foto og om nødvendig samarbeider jeg med noen av byens beste stylister om selger skulle ønske å overlate alt til profesjonelle.

Går du med salgsplaner, behøver en verdivurdering eller kun ønsker en boligprat, ta kontakt da vel!

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Bolig solgt for ReferanseJoachim Riisøen Svendsen i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Helene er en tvers igjennom proff eiendomsmegler. Gjennom hele prosessen kom hun med konkrete råd og informasjon om prosessen. Hun er ujålete og svært troverdig, og man føler seg trygg og godt ivaretatt gjennom hele salgsprosessen.

Bolig solgt for ReferanseSara Grødem i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Dette er ikke første gang vi velger å bruke Helene som vår eiendomsmegler. Hun er tilgjengelig, realistisk, effektiv og ikke minst profesjonell. Helene vet hva hun driver med og det kan man ha all tillit til. Anbefaler henne på det sterkeste!

Bolig solgt for Kaia Vatnedal i 2017

Helene er helt klart eiendomsmegleren jeg vil anbefale til alle jeg kjenner som skal selge leilighet Oslo. Fordelene med å velge Helene som eiendomsmegler er at hun er effektiv, tilgjengelig og har forståelse for at leiligheten so... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Helene Molle

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Helene Molle

Detaljer

Vurdering 4.9 av 5 stjerner
Vurderinger 220 vurderinger
Referanser 73 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 12 boliger til salgs siste måned
 

Sosiale medier