Når jeg skal selge boligen din vil jeg selge den til høyest mulig pris! For å oppnå dette skal salgsprosessen baseres på tilgjengelighet, kunnskap, erfaring og gode råd fra en hyggelig og blid lokalmegler som alltid er tilgjengelig for deg!
Meg behøver du ikke bekymre deg for å ta kontakt med eller stille "dumme" spørsmål, bolig er det kjæreste og dyreste vi eier og absolutt ikke noe man gjør hver dag.
Det som skiller meg ut er mitt fokus på detaljer. Fra vårt første møte setter jeg meg grundig inn i din leilighet og situasjon og sammen legger vi opp videre fremdrift tilpasset bolig og den målgruppen vi bør rette oss mot. Detaljer og layout på markedsmateriell og ikke minst boligens fremtoning bruker jeg veldig mye tid på. Salgsoppgaver og annonser skal være tiltalende og trekke oppmerksomhet og bildene skal vise leiligheten fra sin absolutt beste side. Jeg kommer ofte med lister på tiltak til hva som bør flyttes, endres eller kjøpes inn, jeg er med min faste fotograf på foto og om nødvendig samarbeider jeg med noen av byens beste stylister om selger skulle ønske å overlate alt til profesjonelle.

Går du med salgsplaner, behøver en verdivurdering eller kun ønsker en boligprat, ta kontakt da vel!

Kundene sier:

Aktivér min ordsky

Bolig solgt for ReferansePaul Hosen i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Vi hadde flere meglere til vurdering men Helen hadde noe så enkelt som en tydelig plan og frister på A4 kalender som gjorde prosessen tydelig med et klart mål. Det var viktig for oss da vi ikke ønsket at overtagelse perioden ble ... Les mer

Bolig solgt for ReferanseHilde Skolt i 2017

Kontakt denne referansen

Denne personen har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om at du kommer til å ta kontakt.
Utrolig fornøyd med Helene. Punktlig, profesjonell, alltid tilgjengelig, og kan utrolig mye av det hun driver med. Er en eiendomsmegler man kan stole på. Ved visningene og salgsdagen oppdaterte hun oss underveis. Dette er 2 gang ... Les mer

Bolig solgt i 2017

Vi er kjempefornøyde med Helene og anbefaler henne til alle! Veldig effektiv, kunnskapsrik, hjelpsom, konstruktiv og rett på sak. Vi ville selge raskt, men likevel male litt osv før visning. Helene hjalp oss med styling og håndtve... Les mer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Salgsoversikt for Helene Molle

Farge angir antall solgte boliger:
1
2-3
4-10
10+
Salgsoversikten viser salg av bruktboliger siste 12 måneder

Detaljer for Helene Molle

Detaljer

Vurdering 4.9 av 5 stjerner
Vurderinger 215 vurderinger
Referanser 70 referanser som kan kontaktes
%sBoliger%s til salgs siste måned 17 boliger til salgs siste måned
 

Sosiale medier