Håvard Pavelsen - Megler MNEF.

Håvard Pavelsen

Megler MNEF. BEST Eiendomsmegler
46 omtaler
Jeg jobber i Best Eiendomsmegler AS i Skien. Under dette taket har vi stor kompetanse og mange som hjelper til under hele salgsprosessen.
Det å selge bolig for deg uavhengig av hva boligens verdi er en tillitserklæring fra deg som kunde. Dette krever i så fall min/vår fulle oppmerksomhet og en god og tett oppfølging. Selv om det noen ganger tar tid å selge en eiendom, så må jobben være helhjertet fra uke til uke. Med lang fartstid i bransjen så har jeg høstet god erfaring i å planlegge salget ditt på en god måte. Du skal vite at hvis jeg tar jobben med å selge din eiendom, så er det min jobb å tenke som om det skulle være min egen bolig jeg selger. Altså bry seg med hjertet. Det kan være flere grunner for hvorfor man skal selge, og de må vurderes ut i fra forskjellige standpunkt, effektivt eller langsiktig.
Best eiendomsmegler sine arbeidsområder er : Boligmegling, Landbruksmegling, Næringsmegling, Prosjektmegling og Fritidseiendomsmegling.
Vi har egne fotografer som også leverer alt innen fotografering, både inne, ute og fra luften med drone til en meget god pris.
Dette gjør at vi kan tilby en rask og god service.
Vårt mål er å være den beste eiendomsmegleren i Telemark.

Vi er en av Skiens største meglerkontor på omsetning av eiendommer.

Vi er ikke i en kjede, og det gjør at vi har muligheten til å forme salget og løsningene sammen med deg på en fornuftig måte.

Arbeidserfaring

Eiendomsmegler MNEF. Best Eiendomsmegler as Oct 2005 - nå
Vis mer Skjul

Omtaler

5
100 %
4
0 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Håvard Pavelsen til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 46 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg