Håvard Geving - Eiendomsmegler MNEF

Håvard Geving

Eiendomsmegler MNEF EiendomsMegler 1 - Stjørdal
79 omtaler
Jeg jobber som Eiendomsmegler for Eiendomsmegler 1 avd. Stjørdal. Her selger vi både bolig og fritidsbolig i flere områder som Stjørdal, Lånke, Hegra, Skatval, Meråker, Selbu, Malvik, Tydal, Frosta m.m.

Ved å jobbe i EiendomsMegler 1 har jeg fått muligheten til å spesialisere meg på salg av boliger i sentrumsområdet av Stjørdal. Spesialisering og skreddersydde løsninger mener jeg fører til en større sannsynlighet for en god pris til slutt. Som soleklar markedsleder i sentrumsområdet har jeg den største tilgangen til markedets ferskeste budgivere/interessenter.

Her hos Eiendomsmegler 1 avd. Stjørdal lever vi av fornøyde kunder og et godt rykte. Dette er også noe jeg personlig jobber for. Som megler er jeg opptatt av å yte god service og å være tilgjengelig for mine kunder. Mitt mål er at vi sammen skal oppnå høyest mulig pris, samtidig som at du skal være 100 % fornøyd med gjennomføringen av salgsprosessen og føle deg trygg på det arbeidet som blir gjort. Mitt mål er at DU skal være min referansekunde etter at boligsalget ditt er gjennomført.

Ta kontakt på 934 26 363 eller havard.geving@em1.no for en uforpliktende boligprat og et hyggelig tilbud på salg! Jeg ser frem mot å høre fra deg.

Arbeidserfaring

Eiendomsmegler Eiendomsmegler 1 avd. Stjørdal Sep 2016 - nå
Eiendomsmegler, MNEF Heimdal Eiendomsmegling AS avd. Stjørdal Jul 2015 - Aug 2016
Eiendomsmeglerfullmektig, MNEF Heimdal Eiendomsmegling AS avd. Stjørdal Jul 2013 - Jul 2015

Utdanning

Bachelor i Eiendomsmegling Bachelor i Eiendomsmegling BI Trondheim 2010 - 2013
Vis mer Skjul

Omtaler

5
91 %
4
8 %
3
0 %
2
0 %
1
1 %
Vil du anbefale Håvard Geving til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 79 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg