Halid Talic - Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner

Halid Talic

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner Eie - Ensjø
107 omtaler
Halid Talic er daglig leder og partner i Eie eiendomsmegling Ensjø og har jobbet som eiendomsmegler i over 9 år, både i og utenfor Oslo. Nå leder han Eies kontor på Ensjø, et område i sterk utvikling – midt i hjertet i den nye ”Hovinbyen”.

Halid strekker seg langt for å oppnå fornøyde kunder, og er over gjennomsnittlig interessert i boligmarkedet. Dette kommer til syne ved hans engasjement og stå-på-vilje. Han tilrettelegger og skreddersyr opplevelsen for både selger og involverte interessenter, så salget og resultatet blir så bra som overhodet mulig.

”Jeg går alltid helhjertet inn i ethvert salg, gir mye av meg selv for å skape gode opplevelser, og får bra tilbakemeldinger fra både selger og kjøper på dette. Gode salgsresultater kommer som ett naturlig resultat av dette forarbeidet”

Det er ikke uvanlig at Halid til slutt også blir ”kjøpers selger”. Når du velger Halid til å selge din bolig får du en engasjert, vennlig, og faglig dyktig megler som forstår virkeligheten av ett boligsalg, og som gir jernet under budrunden!

Arbeidserfaring

Eiendomsmegler MNEF Krogsveen avd. Løren Sep 2011 - nå
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner Eie Eiendomsmegling Ensjø Dec 1 - nå
Eiendomsmeglerfullmektig Postbanken Eiendom avd. Fredrikstad Mar 2010 - Sep 2011

Utdanning

Eiendomsmegler BI Oslo 2007 - 2010
Vis mer Skjul

Omtaler

5
96 %
4
4 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Halid Talic til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 107 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg