Espen Thoresen - Eiendomsmegler MNEF

Espen Thoresen

Eiendomsmegler MNEF EiendomsMegler 1 - Skien
52 omtaler
Espen Thoresen jobber i Eiendomsmegler 1, Norges største eiendomsmegler. Det er hardt arbeid og stor arbeidsinnsats som skal til for å oppnå gode resultater! Dette vet Espen Thoresen godt. Med stor iver og et klart fokus på at kunden skal være mer enn fornøyd, så har Espen vært den mestselgende eiendomsmegleren i Eiendomsmegler 1 Telemark, og blitt kåret til "årets megler" i flere år.

Selv forteller han:
"Jeg brenner for å selge eiendom! Mitt mål for øyet: med kvalitet og stor trygghet, - gi eiendommen du skal selge maksimal markedspris.
Telemark er jeg så heldig å ha som min hjemmebane, helt siden jeg var liten, - her har jeg vokst opp og her har jeg mitt hjerte. Dette gir meg store fordeler ute i markedet, jeg er godt kjent og har et stadig voksende nettverk. Samtidig har min fascinasjon for eiendommer og selve bo-tilværelsen og atmosfæren i hjemmet, vært en del av min vei til å velge å bli eiendomsmegler som jeg bestemte meg for i ung alder. Dette har jeg tatt med meg videre ut i markedet, og det er her de store pengene ofte ligger, - når vi klarer å treffe de rette følelsene for dem som er ute etter å kjøpe et hjem til seg selv eller familien. Jeg er sikker på at det at jeg ikke bare går på jobb for å "ha en jobb", i enkelte sammenhenger vil kunne gi gode resultater for deg og meg.
- Kort oppsummert: Mitt mål er å gi deg høyest mulig markedspris for det hjemmet du skal selge. Det handler som sagt om å fremme det unike ved nettopp din eiendom. Du skal bli fornøyd, for å oppnå dette er jeg avhengig av å gi deg de beste resultater når nettopp ditt hjem skal forvaltes, - ofte det dyreste vi eier. Du skal føle deg trygg og ivaretatt på en profesjonell og god måte, - les gjerne mine tilbakemeldinger på denne siden. Dersom du ønsker et godt samarbeid om salg med meg og mitt store nettverk i Grenland, er det bare å ta kontakt. Jeg gleder meg til å samarbeide med deg/dere!

Telefon: 47443333
Mail: et@em1telemark.no
Vis mer Skjul

Omtaler

5
100 %
4
0 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Espen Thoresen til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 52 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg