Emir Mekic - Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Emir Mekic

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Krogsveen - Løren
98 omtaler
Boligsalg er ikke en tilfeldig handling som gjøres over natta. For de aller fleste av oss er dette den største og viktigste handelen man foretar seg i løpet av livet. Derfor er det viktig med en god plan og strategi på hvordan prosessen skal foregå. Selve prosessen er et godt samspill mellom selger og megler hvor det legges en detaljert strategi i fellesskap på hvordan salgsprosessen skal foregå. Husk at dette er en prosess som de fleste gjennomgår ca. 4-5 ganger i løpet av livet og derfor mener jeg at det er ekstremt viktig å ha 100 % fokus i alle ledd, fra A til Å, for å kunne oppnå nye høyder. Folkens, valg av megler kan utgjøre flere hundre tusen kroner i differanse i sluttfasen.

Min jobb som din eiendomsmegler er å ivareta dine interesser på best mulig måte gjennom hele salgsprosessen, samt at du skal være såpass fornøyd at du til slutt vil gi meg dine varmeste anbefalinger. Dette er levebrødet mitt og jeg er stolt av det!

Sammen skreddersyr vi hele og etter at planen er spikret forteller jeg HVORDAN jeg har tenkt å utføre prosessen og HVORFOR jeg velger å utføre prosessen på den måten. Bakgrunnen for dette er at du som selger, til enhver tid, skal vite HVA megleren din gjør. Samtidig blir du løpende holdt orientert på hvordan prosessen utvikler seg på en betryggende, tydelig og ryddig måte.

Ta kontakt eller kom innom kontoret for en hyggelig boligprat!

Arbeidserfaring

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Krogsveen avd. Løren Jan 2013 - nå
Partner / Eiendomsmegler MNEF PRIVATmegleren Südøst Torshov Nov 2009 - Dec 2012

Utdanning

Bachelor i Eiendomsmegling Handelshøyskolen BI 2007 - 2010
Vis mer Skjul

Omtaler

5
92 %
4
8 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Emir Mekic til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 98 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg