Elisabeth Marvik - Eiendomsmegler MNEF

Elisabeth Marvik

Eiendomsmegler MNEF Eiendomsmegler Vest - Haugesund
29 omtaler
Det å selge eiendom er for de fleste av oss en av de viktigeste økonomiske disposisjonene vi foretar oss gjennom livet. Jeg er derfor opptatt av å gi mine kunder tett oppfølging og god rådgivning gjennom hele salgsprosessen slik at du som kunde føler deg ivaretatt og sitter igjen med en god følelse etter handelen. Jeg er en engasjert og målrettet person hvor tilgjengelighet, ærlighet og kvalitet er viktig for meg som eiendomsmegler. Kvalitet i alle ledd og god kompetanse kan du forvente av meg som eiendomsmegler.

Jeg har bachelor i Eiendomsmegling fra Høgskolen i Sørøst-Norge og jobber i dag som eiendomsmeglerfullmektig på Eiendomsmegler Vest sitt kontor i Haugesund. Her er vi et sterkt team av meglere med lang erfaring og god kunnskap. Vi jobber tett sammen med kunderådgivere fra Sparebanken Vest og sammen står vi klare for å hjelpe og veilede deg/dere med kjøp og salg av bolig.

Jeg er født og oppvokst i Vats i Vindafjord og har gått på videregående skole i Haugesund så jeg er godt kjent i byen og områdene rundt. Jeg selger boliger over hele Haugalandet.

Skal du selge eller kjøpe bolig? Jeg kan tilby en trygg og profesjonell gjennomføring av bolighandelen og er supermotivert til å selge nettopp din bolig. Kontakt meg gjerne dersom du ønsker presentasjon av salget og et uforpliktende tilbud ved salg av din bolig.

Arbeidserfaring

Eiendomsmegler MNEF Eiendomsmegler Vest Haugesund Mar 2019 - nå
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF Eiendomsmegler Vest, Haugesund Oct 2016 - Mar 2019

Utdanning

Bachelor - Eiendomsmegling Høgskolen i Sørøst-Norge 2013 - 2016
Påbygg til generell studiekompetanse Ølen videregåande skule 2012 - 2013
Medier og kommunikasjon Vardafjell videregående skole 2010 - 2012
Vis mer Skjul

Omtaler

5
93 %
4
7 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Vil du anbefale Elisabeth Marvik til andre? Skriv omtale
Viser 5 ut av 29 oppføringer

Salgsstatistikk

Boligsalg per prisantydning
Boligsalg per boligtype
Sesongfordeling av salg